reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Narazie nie planuje bo to będzie akurat jak mój młody wyjdzie ze szpitala :( i chyba odpuszczę..
Ale 28.11 ide na Come ( to akurat mój ukochany zespół choć nie lubię ich nowszej twórczości to mam sentyment do wspomnień z czasów studenckich :p) a 30.11 jedziemy do Katowic na Ghosta nie wiem czy kojarzysz ?
Kojarzę, ale nie słucham. A Come też lubię <3 szczególnie starocie :) Mój nauczyciel w technikum kocha Come i zabierał nas na koncerty na swój koszt hahah <3

reklama
Ja bym chętnie pojechała, jeszcze jak widzę takie cudne zdjęcia to już w ogóle...ale u mnie sytuacja taka, że mój narzeczony za cholerę się nie przekona do tego eventu, a tym bardziej nie chce mi pozwolić tam jechać. A namawiam go juz na wspólny wypad drugi rok. Przez zawód jaki wykonuje, strasznie jest uprzedzony do takich masowych imprez i nie przegadasz. Pozostaje mi tylko oglądanie później koncertów na yt :p

No tak najtrudniej :(
Mój na szczęście ma te same klimaty. Tzn on jest takim typowym metalowcem wiec muzyka nawet cięższa dużo niż to co ja słucham.
Ale pod względem namiotu i wooda to razem się dobraliśmy. Dwa brudasy :)

Jakos tak nie bylo wszystko pod ręką, niby miałam organizery ale ostatecznie i tak wszystko trzymalam na komodzie [emoji14]

Moja kuzynka miala taka komode i nad nia taka specjalna grzalke, stwierdziłam ze nie potrzebuję [emoji849][emoji849] a później jak byłam u niej to jej zazdroscilam. Ja musialam syna ubierać z prędkością światła, darl sie bo mu było zimno, szczegolnie po kąpieli
Wow... Nieźle :o nie widziałam, że coś takiego istnieje :p

No tak najtrudniej :(
Mój na szczęście ma te same klimaty. Tzn on jest takim typowym metalowcem wiec muzyka nawet cięższa dużo niż to co ja słucham.
Ale pod względem namiotu i wooda to razem się dobraliśmy. Dwa brudasy :)
Mój na szczęście też ciężki klimat choć wygodniś.. Ja lubię się rozbić na polu, na patelni.. A on mi coś o ToiCampie gada... Masakra hah :p

Przy obojgu miałam przewijak nakładany na łóżeczko, dla mnie to podstawa wyprawki, kosztuje nie majątek a jaka wygoda. Nie trzeba się schylac a ja po obu porodach to miałam problem żeby na łóżku usiąść a co dopiero się schylac do ubierania, przewijania, obrządku po kąpieli.

Nataliaa rozumiem takie akcje, mimo że mam ośrodek zdrowia pod domem to jechałam do miasta na badania bo by fama poszła, tu pracują wszyscy mieszkający w pobliżu i wszyscy mnie znają. To samo test ciążowy mimo że mam aptekę na wsi nie kupiłam bo wnuk właścicielki apteki chodzi z moja córka do przedszkola. Tutaj jest masakra wszyscy wszystko wiedzą, wolę jechać dalej niż tu załatwiać cokolwiek.

Kinderbueono ale super fotka, podziwiam że zdecydowałas się z maluchem na taką imprezę.

Przy obojgu miałam przewijak nakładany na łóżeczko, dla mnie to podstawa wyprawki, kosztuje nie majątek a jaka wygoda. Nie trzeba się schylac a ja po obu porodach to miałam problem żeby na łóżku usiąść a co dopiero się schylac do ubierania, przewijania, obrządku po kąpieli.

Nataliaa rozumiem takie akcje, mimo że mam ośrodek zdrowia pod domem to jechałam do miasta na badania bo by fama poszła, tu pracują wszyscy mieszkający w pobliżu i wszyscy mnie znają. To samo test ciążowy mimo że mam aptekę na wsi nie kupiłam bo wnuk właścicielki apteki chodzi z moja córka do przedszkola. Tutaj jest masakra wszyscy wszystko wiedzą, wolę jechać dalej niż tu załatwiać cokolwiek.

Kinderbueono ale super fotka, podziwiam że zdecydowałas się z maluchem na taką imprezę.
Dlatego ja się cieszę, że mieszkam e dużym mieście... Nikt nic nie wiedział póki ja nie chciałam żeby tak było. Teraz się już nir kryje bo rodzina i znajomi i inni wiedzą. Ci najbliżsi

reklama
Jestem w szoku! Wydawało mi się, że to jakie kto wykupuje leki jest poufne? Tutaj straciłaby pracę.

Wyobraźcie sobie dziewczyny, ze wcześniej kupowałam duphaston i różne leki która biorę w ciąży. Na receptę oczywiście. I farmaceutka, która realizowała ta receptę okazuje się, ze rozgaduje ze jestem w ciąży. Ona mnie skądś kojarzy bo ja zupełnie jeszcze nawet nie doszłam która to.
Jestem po prostu w szoku!!

Do góry