Mówisz? A czemu żałujesz?Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiem teraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda
reklama
natalia0
Fanka BB :)
Wyobraźcie sobie dziewczyny, ze wcześniej kupowałam duphaston i różne leki która biorę w ciąży. Na receptę oczywiście. I farmaceutka, która realizowała ta receptę okazuje się, ze rozgaduje ze jestem w ciąży. Ona mnie skądś kojarzy bo ja zupełnie jeszcze nawet nie doszłam która to.
Jestem po prostu w szoku!!
O matko, to nieźle. Do mnie tak samo ostatnio napisała stara koleżanka, że słyszała, że rosnę. Byłam w szoku bo nawet jeszcze mojej rodziny nie poinformowałam! Tylko rodzice z mojej strony wiedzą, a od mojego partnera teściowie i rodzeństwo. Dramat jak te ploty się tworzą i rozchodzą....
Ja na Strachach byłam ostatnio na koncercie i szczerze.... Slabizna... Wolę Pidżamę zdecydowanie. Ale kocham Raisse i na szczęście ją zagrali <3Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy
Zobacz załącznik 1040604
KINDERBUENOO88
Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiem teraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda
Ja mami taki przewijak co na komodę się go kładło lub łóżeczko. Teraz kładę go na ziemie jak zmieniam kupę. Fajna opcja bo jednak miękko a jak się sika to można po prostu wytrzeć. ( takie z ceraty jakby)
Noo właśnie taki chceJa mami taki przewijak co na komodę się go kładło lub łóżeczko. Teraz kładę go na ziemie jak zmieniam kupę. Fajna opcja bo jednak miękko a jak się sika to można po prostu wytrzeć. ( takie z ceraty jakby)
KINDERBUENOO88
Nooo ja akurat na Hunterze w pogo nie byłam, ale na Łydce Grubasa na ścianie miłości na czele stałam hahah niesamowite przeżycie.
I co? Będziesz się wybierać tego 22.11?
Ja chcę jeszcze wyczaić jakiś koncert Percivala i Frontside...
Narazie nie planuje bo to będzie akurat jak mój młody wyjdzie ze szpitala i chyba odpuszczę..
Ale 28.11 ide na Come ( to akurat mój ukochany zespół choć nie lubię ich nowszej twórczości to mam sentyment do wspomnień z czasów studenckich ) a 30.11 jedziemy do Katowic na Ghosta nie wiem czy kojarzysz ?
natalia0
Trzeba jechać!
To jest moje uzależnienie. Jeżdżę wprawdzie od 8-9 lat jakoś dopiero. Wcześniej rodzice nie chcieli mnie puszczać
Dlatego ja swojego synka zabrałam. Miał 10 miesięcy i pierwszy Woodstock
W tym roku będę musiała odpuścić, choć kto wie.. tak mi się marzy usłyszeć Raissa na dużej scenie bo Strachy na Lachy maja grać...
No zobaczymy
Zobacz załącznik 1040604
Ja bym chętnie pojechała, jeszcze jak widzę takie cudne zdjęcia to już w ogóle...ale u mnie sytuacja taka, że mój narzeczony za cholerę się nie przekona do tego eventu, a tym bardziej nie chce mi pozwolić tam jechać. A namawiam go juz na wspólny wypad drugi rok. Przez zawód jaki wykonuje, strasznie jest uprzedzony do takich masowych imprez i nie przegadasz. Pozostaje mi tylko oglądanie później koncertów na yt
Jakos tak nie bylo wszystko pod ręką, niby miałam organizery ale ostatecznie i tak wszystko trzymalam na komodzie [emoji14]Mówisz? A czemu żałujesz?
Moja kuzynka miala taka komode i nad nia taka specjalna grzalke, stwierdziłam ze nie potrzebuję [emoji849][emoji849] a później jak byłam u niej to jej zazdroscilam. Ja musialam syna ubierać z prędkością światła, darl sie bo mu było zimno, szczegolnie po kąpieli
U
użytkownik 180176
Gość
Cześć wam !
Ale się rozpisalyscie. Nie nadrobię , nie da rady !
Byłam na zakupach . Wprosilam się dziś w kolejkę do kasy uprzywilejowanej dla ciężarnych i niepełnosprawnych. Tak się dziś źle czułam. Było mi nie dobrze. Oczywiście nie obyło się bez dzikiego spojrzenia ! Ale olałam to.
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Ale się rozpisalyscie. Nie nadrobię , nie da rady !
Byłam na zakupach . Wprosilam się dziś w kolejkę do kasy uprzywilejowanej dla ciężarnych i niepełnosprawnych. Tak się dziś źle czułam. Było mi nie dobrze. Oczywiście nie obyło się bez dzikiego spojrzenia ! Ale olałam to.
Sent from my RNE-L21 using Forum BabyBoom mobile app
reklama
Moja znajoma wgl na łóżku dzidzie przebiera ja mam taką fajną szafkę idealną na wysokość a pod nią szuflady i szafki więc tam planuje położyć tylko tą "matę" i tyle
Właśnie moja przyjaciółka tez na lozku przewijała 2 dzieci. Ja miejsca mam sporo, ale nie chce kupowac tez czegos, co bedzie zbędne.
Ja do tej pory jeszcze nic nie kupiłam.
Jakos się bałam, żeby nie zapeszyć.
Ja też z tych, które obyły się bez przewijaka. Na łóżku na siedząco było mi dużo wygodniej niż na stojąco. (z uwagi na porody poprzez CC)
Jeśli chodzi o zakupy to mam wszystko po małej. Kupię tylko jakieś 2 komplety ciuszków neutralnych w 8 mies żeby były też jakieś nowe, tylko dla tego malucha. Po córce mam wszystko w idealnym stanie od rozmiaru 44.
I ewentualnie dodatkowo coś po porodzie jak się okaże, że będzie synek to coś bardziej pod chłopca.
Z takich większych wydatków to wózek podwójny i chyba tyle.
Podziel się: