reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Moja jedna kotka jak była malutka to miała manie wspinania się jak najwyżej tylko mogła, a ze na lampe się nie dało to oczywiscie były w ruchu firanki i zasłony, bo karnisz tez fajne miejsce do zwiedzenia :-) :) Na szczescie już przeszły jej takie pomysły.

Powiem szczerze, ze temat wózków i całej wyprawki to dla mnie czarna magia. I chyba zaczne od komody, żeby mieć gdzie składować zakupione drobiazgi:)

A co sądzicie na temat przewijaka - takiego osobnego mebelka z szufladami? Miejsce mam, tylko zastanawiam się czy to przydatne bedzie:) Znaczy wiadomo, ze bede dziecko przewijać, ale czy np kupic sama matę i kłaść np na lozku.
Moja znajoma wgl na łóżku dzidzie przebiera :p ja mam taką fajną szafkę idealną na wysokość a pod nią szuflady i szafki więc tam planuje położyć tylko tą "matę" i tyle :p

reklama
Moja jedna kotka jak była malutka to miała manie wspinania się jak najwyżej tylko mogła, a ze na lampe się nie dało to oczywiscie były w ruchu firanki i zasłony, bo karnisz tez fajne miejsce do zwiedzenia :-) :) Na szczescie już przeszły jej takie pomysły.

Powiem szczerze, ze temat wózków i całej wyprawki to dla mnie czarna magia. I chyba zaczne od komody, żeby mieć gdzie składować zakupione drobiazgi:)

A co sądzicie na temat przewijaka - takiego osobnego mebelka z szufladami? Miejsce mam, tylko zastanawiam się czy to przydatne bedzie:) Znaczy wiadomo, ze bede dziecko przewijać, ale czy np kupic sama matę i kłaść np na lozku.

Też właśnie się zastanawiam nad przewijakiem. Ale nie wiem czy to nie będzie bardziej moje "widzimisie" i czy to będą pieniądze wyrzucone w błoto :oops: ja na razie jeszcze się też wdrażam w temat wyprawki. Zaczęłam od pisania listy. Na razie kupiłam tylko symbolicznie skarpetki, jedne bodziaki i kokon bo nie mogłam się powstrzymać

Nie ma reguły jak widać :)
Ważne żebyśmy się dobrze czuły.
Ja dzisiaj 13+2 i wybieramy się na imprezę jak mini wesele :) jakbyście widzieli minę mojej teściowej :) haha
Jak się dobrze czujesz to super! Ja w pierwszej ciąży byłam takim flakiem że o 20 tylko marzyłam o łóżku. Wszyscy komentowali że nigdzie nie wychodzę, chodzili czesto na kręgle, bilarda czy rzutki, moj mąż też czasem jezdzil a ja szłam spać [emoji39] nie widziało mi się wychodzic i cały wieczor sie męczyć.
Na sylwestra pojechalam tylko ze wzgledu na męża na domowke i spałam na siedząco na kanapie [emoji23][emoji23][emoji23]

Moja znajoma wgl na łóżku dzidzie przebiera [emoji14] ja mam taką fajną szafkę idealną na wysokość a pod nią szuflady i szafki więc tam planuje położyć tylko tą "matę" i tyle :p
Ja mialam taka nakładkę i trochę zalowalam ze nie kupilam takiej komody z przewijakiem ;) teraz planuje kupic taka z której pozniej mozna zdjac i zostaje komoda ;)

reklama
Moja znajoma wgl na łóżku dzidzie przebiera :p ja mam taką fajną szafkę idealną na wysokość a pod nią szuflady i szafki więc tam planuje położyć tylko tą "matę" i tyle :p
Też właśnie się zastanawiam nad przewijakiem. Ale nie wiem czy to nie będzie bardziej moje "widzimisie" i czy to będą pieniądze wyrzucone w błoto :oops: ja na razie jeszcze się też wdrażam w temat wyprawki. Zaczęłam od pisania listy. Na razie kupiłam tylko symbolicznie skarpetki, jedne bodziaki i kokon bo nie mogłam się powstrzymać
Właśnie moja przyjaciółka tez na lozku przewijała 2 dzieci. Ja miejsca mam sporo, ale nie chce kupowac tez czegos, co bedzie zbędne.

Ja do tej pory jeszcze nic nie kupiłam.
Jakos się bałam, żeby nie zapeszyć.

Do góry