reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Weszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończy

Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończy
Dokładnie tak samo powiedział.
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa

Czy któraś z Was używała tych smoczków ? Bo jestem ciekawa czy są warte kupna. O wiele bardziej podobaja mi się niż te wszystkie aventy itd

Załączniki

• D223AF08-F465-4AB3-A31E-0E1BA2E383AC.png
    D223AF08-F465-4AB3-A31E-0E1BA2E383AC.png
    135,4 KB · Wyświetleń: 75
Dokładnie tak samo powiedział.
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa

No można zeschizowac. U mnie jeszcze były dwa skrzaty, wiec padanie było mega długie i wyobrazcie sobie ze musiałam zapłacić za dwójkę dzieci czyli 250zl za jedno‍♀️ No ale czego się nie robi jak ciąża zagrożona i chce sie jak najlepiej.

Dziewczyny! Zdecydowałam i idę jutro na oddział wczesnej ciazy zrobić usg. Ciagle mam schizy, brzuch pobolewa, w nocy nie spałam bo czekałam czy ten miesiączkowy ból przejdzie czy co i chyba doszłam do wniosku ze moje stresu bardziej zaszkodzą maluszkowi niż to usg. A prenatalne dopiero za dwa tygodnie

Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego

Ja nie mieszkam w Polsce. Tutaj nie ma nic w aptece poza lekami na chorobę lokomocyjną (dostałam takie na receptę), ale one mi nie pomagają i szukam czegoś innego.

reklama
Do góry