Tacy są najgorsi [emoji85]Weszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
reklama
nnatalie04
Fanka BB :)
Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończyWeszlam 5min po czasie, lekarz mierzył nas 40 min, i cały pomiar bez słowa. Pokerowa twarz, nawet nie słyszałam jak oddychal hihi..
Kiniawk
Według OM 12+1A ktory masz tydzień kochana? Gratuluje :*
Usg 13+2
Tak tylko w ciąży z imbirem nie można przesadzać wiec z głowa. Niech będzie na mdłości a na pozbycie wody jak się dzieciątko już urodzi.Ok, przed każdym posiłkiem, tak?
Kiniawk
Dokładnie tak samo powiedział.Tez tak miałam podczas prenatalnego. Lekarz na samym początku powiedział mi żeby nie zadawać żadnych pytan podczas jak on będzie wykonywać USG i powie wszystko i wytłumaczy jak skończy
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa
nnatalie04
nnatalie04
Dokładnie tak samo powiedział.
A ja schizy dostawałam jak poraz 15 przyblizal na głowę malucha..i mierzył od nowa
No można zeschizowac. U mnie jeszcze były dwa skrzaty, wiec padanie było mega długie i wyobrazcie sobie ze musiałam zapłacić za dwójkę dzieci czyli 250zl za jedno No ale czego się nie robi jak ciąża zagrożona i chce sie jak najlepiej.
Dziewczyny! Zdecydowałam i idę jutro na oddział wczesnej ciazy zrobić usg. Ciagle mam schizy, brzuch pobolewa, w nocy nie spałam bo czekałam czy ten miesiączkowy ból przejdzie czy co i chyba doszłam do wniosku ze moje stresu bardziej zaszkodzą maluszkowi niż to usg. A prenatalne dopiero za dwa tygodnie
Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego
Ja nie mieszkam w Polsce. Tutaj nie ma nic w aptece poza lekami na chorobę lokomocyjną (dostałam takie na receptę), ale one mi nie pomagają i szukam czegoś innego.
Spróbuj jeść regularnie, u mnie imbir nasilal mdłości. Można też w aptece kupić gumy do żucia na mdłości, pieruńsko słodkie ale może Tobie pomogą. Jeśli jesteś z okolic Piaseczna chętnie oddam za darmo te gumy bo ja ich nie mogę żuć bo mnie mdli od słodyczy tego
Bardzo Ci dziękuję za propozycję
reklama
madziolina_p
super, ze wizyta udana, ciesze sie!
sluchajcie, a nie widzialam info o wizycie mlodej?? nie 0amietam nicku. Tam byly te testy biochemiczne nienajlepsze?
sluchajcie, a nie widzialam info o wizycie mlodej?? nie 0amietam nicku. Tam byly te testy biochemiczne nienajlepsze?
Podziel się: