reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja też mam wizytę w Czwartek na 8.20[emoji4]
Ja czuje się okey, a jeśli chodzi o brzuch to już się przyzwyczaiłam że tu coś zaboli tam coś zakłuje [emoji4] Tak to tylko piersi pobolewaja etapami i czasem mnie zemdli szczególne jak jestem głodna.
Jak u Ciebie z objawami? Mnie od wczoraj boli brzuch, a raczej kłuje raz jeden jajnik raz drugi. Nie cały dzien ale co jakiś czas. Już zaczynam wariować a wizyta w czwartek:o

Ja też mam wizytę w Czwartek na 8.20[emoji4]
Ja czuje się okey, a jeśli chodzi o brzuch to już się przyzwyczaiłam że tu coś zaboli tam coś zakłuje [emoji4] Tak to tylko piersi pobolewaja etapami i czasem mnie zemdli szczególne jak jestem głodna.
Ja mam dopiero na 14.00 :) tez mam tak jak nie zjem to czasami mnie mdli i z piersiami tez podobnie. Wczoraj np nie bolały prawie wcale a dzisiaj już je czuje. Już umieram z ciekawościzeby zobaczyć usg ❤️

Ja tak samo .
Na pewno się uspokoje jak będzie wszystko okey[emoji4]
Jeszcze troszke[emoji173]
Ja mam dopiero na 14.00 :) tez mam tak jak nie zjem to czasami mnie mdli i z piersiami tez podobnie. Wczoraj np nie bolały prawie wcale a dzisiaj już je czuje. Już umieram z ciekawościzeby zobaczyć usg [emoji173]️

Smarujcie koniecznie, jak swędzi, to znaczy że skórą się rozciąga. Ja to w pierwszej ciąży olałam i mam milon rozstępów na samym dole brzucha (w sumie ich nie widzę ale wiem że tam są) :(
Ja smarowalam w 1 i 2 ciąży wszystko piersi, brzuch, tylek. Nakupowalam smarowideł, że miejsca brakło na półce.. Smarowalam dokładnie 2 no może 3 miesiące, potem mój zapał się skończył hahah
Mam tak ze wszystkim!! Nakupuje kremów do buzi, odżywek do włosów i moja systematycznosc kończy się po kilkunastu tygodniach!!
Brzuch mam czysty bez rozstępów. Na pośladkach mam, ale to już od dojrzewania, nie wiem czy w ciąży coś tam doszło..
Piersi mam w lekkich rozstępach, ale to było do przewidzenia z A na pełne C, plus 2 lata karmienia i cały czas rozsadzane przez pokarm hihi
Teraz jeszcze nie zaczęłam się smarować, wiadomo po kąpieli balsamem, raz na jakiś czas (jak młodzież nie stoi za drzemi, z pełnymi pęcherzami hahahah) ale to tak, raz dwa by odhaczyc.

Mam dziś konkretnego lenia. Właśnie zjadłam krem z dyni, ledwo wcisnelam, bo mam mdłości od rana.
Jestem dziś wyjątkowo głodna!! A pić jak mi się chce!! Cola za mną chodzi..

Witam Was w ten piękny, słoneczny dzień.
Ja dzisiaj robiłam na śniadanie pastę z avocado[emoji173] Obiad mam wczorajszy.
Na jutro nie mam pomysłu co zrobić..
Co do słuchania serduszka, mi ginekolog pokazałam na monitorze, ublagalam go aby na chwilę włączył i tak też uczynil.
Jeśli chodzi o plotki w pracy to olac totalnie!
U mnie dzisiaj kolejny piękny słoneczny dzień.
P.S Witam nowa koleżankę [emoji4]Zobacz załącznik 1034046

Jakie śliczne widoki [emoji7]

reklama
Do góry