reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja w pierwszej ciąży to się trochę smarowałam ale to tylko przed snem i to tez jak nie zapomniałam. Mam podobnie z zapałem jak Kiniawk a nawet gorzej bo szybko mi mija.
Jak jestem zmęczona nawet kremu na twarz nie nałożę [emoji85]
Ale nie miałam żadnych rozstępów nigdzie i w sumie wszystko ładnie mi wróciło do normy.
Kurde oprócz stop bo te mi chyba o pół rozmiaru urosły bo wszystkie buty mnie lekko cisną :p

reklama
Dziewczyny, czy Was też „zatyka”? Ja mam jakieś problemy z oddychaniem, sapie itp. a przed chwilą miałam krótkie przemówienie na spotkaniu i tak brakowało mi tchu że brzmiało jakbym się dusiła...
Mam tak samo, w żadnej wcześniejszej ciąży nie miałam takich duszności :( lekarz twierdzi że to normalne :p

Ja w pierwszej ciąży to się trochę smarowałam ale to tylko przed snem i to tez jak nie zapomniałam. Mam podobnie z zapałem jak Kiniawk a nawet gorzej bo szybko mi mija.
Jak jestem zmęczona nawet kremu na twarz nie nałożę [emoji85]
Ale nie miałam żadnych rozstępów nigdzie i w sumie wszystko ładnie mi wróciło do normy.
Kurde oprócz stop bo te mi chyba o pół rozmiaru urosły bo wszystkie buty mnie lekko cisną :p
Ja jak jestem zmęczona to nie zmywam makijażu hahah rano jak patrzę w lustro to niekiedy się zastanawiam czy to na pewno ja hahahha
Wyjmuje tylko szkła kontaktowe, bo tu wiem że będę mieć przekichane jak w nich zasnę hihu

Też z zapałem mam problem z motywacją do kontynuowania masażu.
Też mam lenia... Ale choróbsko odpuszcza.

Dziś na obiadek ziemniaki i kurczak z żurawina mmm pycha

A skusilam sie na McMuffina z frytkami

A miałam nie jeść fast food

Mój Tesciu powtarza, że w ciąży mogę sobie pozwalać na wszystko i mam sobie nie żałować [emoji4]
Też z zapałem mam problem z motywacją do kontynuowania masażu.
Też mam lenia... Ale choróbsko odpuszcza.

Dziś na obiadek ziemniaki i kurczak z żurawina mmm pycha

A skusilam sie na McMuffina z frytkami

A miałam nie jeść fast food

Ja skórę mam wyjątkowo brzydka w tej ciąży. Ciągle mi się robią jakieś syfki. Za to w poprzednich ciążach z chłopakami miałam piękna cerę, jak pupcia niemowlaka :) nie wierze ze to ma znaczenie co do płci dziecka, bo siostra też miala piękna skórę a ma córkę.

Co do rozstępów to ja mam straszne na brzuchu. Nie mogłam smarować, ze względu na skurcze macicy.

Mnie dzisiaj bardzo boli brzuch jak na okres i plecy na dole. Już od jakiś 3 tyg nie miałam takich bolesci. Na początku to wiem że to normalne, a tu już 10 Tc. Czy wy dalej macie takie bóle?

reklama
U mnie dzisiaj też piękna pogoda. Miałam podjechać do babci rowerem, ale chyba sobie odpuszczę i pójdę pieszo, bo coś brzuch dzisiaj boli..
Zupa ogórkowa dzisiaj uboga, zjadłam połowę ogórków [emoji23][emoji23] pomimo że trochę mnie mdli..
A co do twarzy to nie mam problemów, od zawsze miałam bardzo mało jakiś niedoskonałości, zobaczymy co będzie w tej ciąży [emoji847]

Do góry