reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Kurde mi dopiero będą gadać w Czwartek A jestem już w 9 tygodniu. Mam nadzieję, że nic mi nie podskoczylo
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.
A tak mnie nastraszyli!!!!

reklama
Cześć dziewczyny!
Byłam dziś u endokrynolog, bo 2 ginekologów powiedziało, że moje tsh 0,559 jest za niskie, a endokrynolog mówi, że zupełnie normalne i maleje ono mocno na początku ciąży, ponieważ obniża je wysokie beta hcg i w drugim trumestrze samo mi podskoczy. Wolne hormony mam w normie.

A to mnie zaskoczyłaś, bo byłam przekonana że na początku ciąży właśnie rośnie. Ja miałam taką sytuację że nawet pomimo Brania leków TSH mi rosło[emoji849]

O matulo.. Ale mi slinka cieknie!!! Aż mi przestał smakować mój rosolek który wcinam!! Hahha.. Chcę mi się kalafiora [emoji14] może być bez zupy, z bułką tartą hihi

Oj rosołkiem bym nie pogardziła…
Choć ostatnio mam problem bo nie jestem w stanie wytrzymać zapachu gotowanego mięsa.

Cześć dziewczyny!

A! I jeszcze jedno. Mi mój Endokrynolog którego uważam za bardzo dobrego lekarza powiedział że lepsze jest niskie TSH niż wysokie.

I leżę w szpitalu. :oops: o_OZobacz załącznik 1033756
Któraś miała ciążę z mięśniakiem?
Mój uciążliwy jest.
Hej, leżysz przez mięśniaka? Ja też mam dziada. Na początku miał 5x4 cm w ciągu trzech tygodni urósł o 5 mm. Lekarz mnie uspokoił że w ogóle nie koliduje z dzieckiem. Rośnie sobie z całkiem innej strony. Nie odczuwam w związku z nim żadnych dolegliwości. Mam za to nadciśnienie, dostałam lek, na razie się do niego przybieram

Oj rosołkiem bym nie pogardziła…
Choć ostatnio mam problem bo nie jestem w stanie wytrzymać zapachu gotowanego mięsa.
Mi też zapach przeszkadza. A dodatkowo mam wrażenie, że jest wszystko słone.
To jest najgorsze!! Nawet jak nie dodałam wczoraj soli do sosu, płakałam że przesoliłam, choć każdy jadł ze smakiem hahahah

reklama
Do góry