reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jak najmniej bólu Dla Ciebie kochana. Żeby obyło się bez zabiegu :unsure:

@Dmalw a nie mówiłam ? :) super, że wszystko dobrze! Piękny dzidziulek.

My po imprezie - mąż córkę usypia bo ja się nażarłam tak, że teraz umieram na sofie. :oops: To jest dziwne / jednego dnia apatia na wszystko co można zjeść - drugiego gastro faza. Heh.. muszę się pilnować :)
Mam to samo hehe jednego dnia prawie nic nie zjadam a drugiego pochlaniam. Dzis królowaly u mnie śledzie z ogorkiem kiszonym [emoji16]ojej bedzie chlopak haha wierzycie w te zabobony, ze w zaleznosci czy slodkie czy slone to jest dane plec? [emoji12]

Mam to samo hehe jednego dnia prawie nic nie zjadam a drugiego pochlaniam. Dzis królowaly u mnie śledzie z ogorkiem kiszonym [emoji16]ojej bedzie chlopak haha wierzycie w te zabobony, ze w zaleznosci czy slodkie czy slone to jest dane plec? [emoji12]
Ja nie, zawsze mam ochotę na awokado i pomidory ;) niezależnie od płci. I jeszcze na rybki w oleju!!!

Ja nie wierzę. :) bo co ciąże mam bardzo mieszane zachcianki.
ale uśmiałam się ostatnio z mojej 12letnjej córki, bo przyglądała mi się z ukrycia, jak zjadałam trzeciego banana (!!), wyskoczyła z tekstem, no to będzie dziewucha.
Ja duże oczy, a ona bardzo poważnie, no bo w simsach jak kobieta w ciąży je dużo bananów to rodzi dziewczynkę hahahha

reklama
Ja nie wierzę. :) bo co ciąże mam bardzo mieszane zachcianki.
ale uśmiałam się ostatnio z mojej 12letnjej córki, bo przyglądała mi się z ukrycia, jak zjadałam trzeciego banana (!!), wyskoczyłam z tekstem, no to będzie dziewucha.
Ja duże oczy, a ona bardzo poważnie, no bo w simsach jak kobieta w ciąży je dużo bananów to rodzi dziewczynkę hahahha

Haha dobre :D ja się tez zajadam ostatnio bananami jak nigdy i ratują mi życie wiec dobrze wiedzieć:D

Do góry