Wiem jakie badania mam porobić. Będę działaćWiem jaki to ból Ja dostawałam coś przeciwbólowe kiedy było bardzo zle.
Trzymaj się i bądź silna. Jeszcze wszystko będzie dobrze
reklama
madziolina_p
Fanka BB :)
ojej, ale to szybko sie zaczelo... ale boli Cie caly czas?Szpital. Ja z silnym bólem pojechałam. Rozrywalo mnie od środka. Teraz leżę już z tabletka i może obędzie się bez zabiegu
Aurelka1994
Dużo siły Ci życzę. Tule mocno. [emoji847]
Ja już krwawie. Szybko idzie
Hej bardzo, bardzo mi przykro, ja sie dawno nie odzzywalam... Mi sie tez nie udalo, w czw mialam zabieg napisz mi prosze jakie badania bedziesz robicWiem jakie badania mam porobić. Będę działać
Kiniawk
Bardzo mi przykro!!Hej bardzo, bardzo mi przykro, ja sie dawno nie odzzywalam... Mi sie tez nie udalo, w czw mialam zabieg napisz mi prosze jakie badania bedziesz robic
MB91
Jak najmniej bólu Dla Ciebie kochana. Żeby obyło się bez zabieguJa już krwawie. Szybko idzie
@Dmalw a nie mówiłam ? super, że wszystko dobrze! Piękny dzidziulek.
My po imprezie - mąż córkę usypia bo ja się nażarłam tak, że teraz umieram na sofie. To jest dziwne / jednego dnia apatia na wszystko co można zjeść - drugiego gastro faza. Heh.. muszę się pilnować
madziolina_p
ojej, a u Ciebie tez nie bylo zarodka? bardzo mi przykroHej bardzo, bardzo mi przykro, ja sie dawno nie odzzywalam... Mi sie tez nie udalo, w czw mialam zabieg napisz mi prosze jakie badania bedziesz robic
Kffiatek
Ja przy pustym jaju w 7 tygodniu poroniłam sama w domu. Bolało jak skur.... spędziłam dużo czasu w toalecie lekko przerażona bo to są naprawdę duże skrzepy ale poradziłam sobie, była przy mnie siostra. Wszystko oczyściło się samo, co potwierdziło usg na szczęście. W ciąży żywej w bliźnie w tym samym okresie czasu nie oczyściłam się sama do końca ale byłam w szpitalu cały czas i zlecono wyłyżeczkowanie. Po łyżeczkowaniu krócej krwawisz, nie boli bo jest w znieczuleniu całkowitym (śpisz pół godziny) ale dłużej czekasz z kolejnymi staraniami.Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby co
Jak najmniej bólu Dla Ciebie kochana. Żeby obyło się bez zabiegu
@Dmalw a nie mówiłam ? super, że wszystko dobrze! Piękny dzidziulek.
My po imprezie - mąż córkę usypia bo ja się nażarłam tak, że teraz umieram na sofie. To jest dziwne / jednego dnia apatia na wszystko co można zjeść - drugiego gastro faza. Heh.. muszę się pilnować
Dziękuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
reklama
Nie rozwinal sie zarodek bylam w czw szpitalu, dostalam tabletki, wylatywaly ogromne skrzepy, duze krwawienie, a jednak trzeba bylo doczyscic i musialam miec zabiegojej, a u Ciebie tez nie bylo zarodka? bardzo mi przykro
Podziel się: