reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja już krwawie. Szybko idzie
Jak najmniej bólu Dla Ciebie kochana. Żeby obyło się bez zabiegu :unsure:

@Dmalw a nie mówiłam ? :) super, że wszystko dobrze! Piękny dzidziulek.

My po imprezie - mąż córkę usypia bo ja się nażarłam tak, że teraz umieram na sofie. :oops: To jest dziwne / jednego dnia apatia na wszystko co można zjeść - drugiego gastro faza. Heh.. muszę się pilnować :)

Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby co
Ja przy pustym jaju w 7 tygodniu poroniłam sama w domu. Bolało jak skur.... spędziłam dużo czasu w toalecie lekko przerażona bo to są naprawdę duże skrzepy :( ale poradziłam sobie, była przy mnie siostra. Wszystko oczyściło się samo, co potwierdziło usg na szczęście. W ciąży żywej w bliźnie w tym samym okresie czasu nie oczyściłam się sama do końca ale byłam w szpitalu cały czas i zlecono wyłyżeczkowanie. Po łyżeczkowaniu krócej krwawisz, nie boli bo jest w znieczuleniu całkowitym (śpisz pół godziny) ale dłużej czekasz z kolejnymi staraniami.

Jak najmniej bólu Dla Ciebie kochana. Żeby obyło się bez zabiegu :unsure:

@Dmalw a nie mówiłam ? :) super, że wszystko dobrze! Piękny dzidziulek.

My po imprezie - mąż córkę usypia bo ja się nażarłam tak, że teraz umieram na sofie. :oops: To jest dziwne / jednego dnia apatia na wszystko co można zjeść - drugiego gastro faza. Heh.. muszę się pilnować :)

Dziękuje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️

reklama
Do góry