nataliaa28
Fanka BB :)
Na mnie te pierogi tez podziałały i wczoraj robiłam Ale pod koniec już mi moce opadły a jak zjadłam to już w ogóle odlot
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szpital. Ja z silnym bólem pojechałam. Rozrywalo mnie od środka. Teraz leżę już z tabletka i może obędzie się bez zabieguDziewczyny mam pytanie ale pewnie zaraz mnie zjecie ze nie powinnam tak gadac itd itp ale chcialabym wiedziec zeby nie panikowac jakby juz cos
Czy jesli zaczelabym krwawic-ronic to mam gnac do szpitala czy spokojnie przetrzymac do poniedzialku?
Szpital. Ja z silnym bólem pojechałam. Rozrywalo mnie od środka. Teraz leżę już z tabletka i może obędzie się bez zabiegu
Szpital. Ja z silnym bólem pojechałam. Rozrywalo mnie od środka. Teraz leżę już z tabletka i może obędzie się bez zabiegu
Boli. Ja tu ledwo dojechałam. Z bólem wchodzilam.Nadal tak boli czy trochę lepiej ?
Dziękuję [emoji4]Trzymam kciuki i wierzę ,ze obejdzie się bez zabiegu[emoji1307]
Trzymaj się tam i szybkiego powrotu do domu.
Boli. Ja tu ledwo dojechałam. Z bólem wchodzilam.