reklama
ew18elina511
Fanka BB :)
Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby coSzpital. Niezwłocznie. A co dobzachcianek to ja dziś zaopatrzyłem się w pistacje i cały worek zezarlam.
Dziewczyny mam pytanie ale pewnie zaraz mnie zjecie ze nie powinnam tak gadac itd itp ale chcialabym wiedziec zeby nie panikowac jakby juz cos
Czy jesli zaczelabym krwawic-ronic to mam gnac do szpitala czy spokojnie przetrzymac do poniedzialku?
Moim zdaniem spokojnie poczekać do poniedziałku. Daj ci Boże słońce żebyś samoistnie poroniła i żeby obeszło się bez zabiegu – tak jest najlepiej.
To będzie po prostu mocniejszy okres.
Moim zdanie każde krwawienie nie występujące w terminie @ powinno być niezwłocznie skonsultowane. Bo krwawienie może być lekkie a kozę być to krwotok niebezpieczny dla życia.Tylko u mnie jest na chwile wiecna brak zarodka wiec poronienie samoistme jakby co
Szpital. Niezwłocznie. A co dobzachcianek to ja dziś zaopatrzyłem się w pistacje i cały worek zezarlam.
Mi mówili że jak się rozpocznie krwawienie to na spokojnie mam przeczekać w domu i tak też zrobiłam. No chyba że byłoby potworne krwawienie bądź potworny ból brzucha ale ja tego nie miałam.
Każdy wie najlepiej co jest dla niego dobre. Ja swoje zdanie wyraziłam. Poronieniu może towarzyszyć krwotok i bardzo silne bóle. Lepiej żeby ktoś to skonsultował.Mi mówili że jak się rozpocznie krwawienie to na spokojnie mam przeczekać w domu i tak też zrobiłam. No chyba że byłoby potworne krwawienie bądź potworny ból brzucha ale ja tego nie miałam.
Każdy wie najlepiej co jest dla niego dobre. Ja swoje zdanie wyraziłam. Poronieniu może towarzyszyć krwotok i bardzo silne bóle. Lepiej żeby ktoś to skonsultował.
Znam Twoje zdanie. Ja odniosłam się do udzielenia odpowiedzi autorce.
Ostatnia edycja:
nataliaa28
Ale robicie smaki ostatnio któraś o pierogach pisala, dziś krokiety i barszcz jak żyć
Ale robicie smaki ostatnio któraś o pierogach pisala, dziś krokiety i barszcz jak żyć
Sama bym zjadła krokiety z miesem ale przy tym trochę się schodzi… Kilka dni temu któraś z koleżanek pisała jeszcze o pierogach ruskich, niosę się z zamiarem żeby zacząć robić jutro)
Najem się Aż zemdleje)
reklama
Jaska.JDM
A ja sobie usmażyłam taki przysmak za czasów prl który uwielbiam))Zobacz załącznik 1033097
Uwielbiam. Przysmak świętokrzyski.
Ja zjadłam frytki domowe.
Podziel się: