Moni_89
Fanka BB :)
Bądź dzielna. Ściskam Cie
Jestem w szpitalu.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jestem w szpitalu.
Trzymaj się tam[emoji8] Jesteśmy z Tobą. Przytulam z całych sił.Jestem w szpitalu.
Cieszę się bardzo [emoji7] Teraz tylko pozytywne myślenie, słyszysz? Buziaki [emoji182]
no to sama juz widzisz, ze nie ma co panikowac. Mnie tez nie dolega prawie nic. Troche piersi i naprawde rzadko brzuch jak sie przedzwigam itp. Rano mi niedobrze jak nie zjem, ale nic wiecej.
Przytulam Cie mocno!!Jestem w szpitalu.
No zbadam, wrócę do lekarki, która mi ciąże z synkiem prowadziła. Ona zajmuje się takimi pacjentkami jak ja. Pokieruje na badania.no to sama juz widzisz, ze nie ma co panikowac. Mnie tez nie dolega prawie nic. Troche piersi i naprawde rzadko brzuch jak sie przedzwigam itp. Rano mi niedobrze jak nie zjem, ale nic wiecej.
A dzis moj syn jakos polozyl sie na moim brzuchu i nagle sie zerwal wciskajac mi lokiec w brzuch... eh trzeba uwazac...
Luxi daj znac koniecznie jak u Ciebie. Moxe fajtycznie obumieraja dziewczynki? przebadaj to. Ja stwierdzilam, ze jesli teraz bedzie cos nie tak, to nie bede juz chciala probowac. Mam dwojke dzieci, raz jiz mi ciaza obumarla, jesli byloby tak drugi raz, to odpuszcze.
A ja czuje sie okropnie. Zobaczcie co zezarlam... ale co ja poradze, ze uwielbiam takie rzeczy, a bylo takie pyszne! zjadla bym jeszcze ze 3...Zobacz załącznik 1033091