reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Kochana mam to samo. Ale to chyba z nerwow nie moge nic przelknac. Caly czas mnie podbija. Jajniki kluja na zmiane raz jeden raz drugi. Brzuch ciagnie i oczywiscie piersi bola jak co wieczor.
Do poniedzialku jeszcze tyle czasu a tez juz bym chciala wiedziec czy w prawo czy w lewo a tu taka niepewnosc.
Szlak mnie trafi
A moze zaczyna sie najgorsze?! Ale wolalabym chyba to niz szpital i zabieg
Mnie wszystko boli nieciazowo. Dzisiejsza beta wszystko dziś u mnie wyjasni

reklama
Dziękuję Wam!! Mialam ochotę sie wlasnie wyrwać gdzieś8-)8-)

Migreny od paru dni brak więc czemu nie skorzystać!

Z tym zakazem palenia w miescie tak.. dlatego tam bym sie nie zastanawiala, ale Pomarancza, Spiż czy Energy tam nie do konca to ogarneli.;)

Witam ponownie,
Nie idzielam sie na bieżąco. Jednak czytam Was codziennie do poduszki:tak:

Bardzo mi przykro z powodu strat, trzymajcie się Kochane:)

Nowym mamom gratuluję!! Wszystkich pięknie bijących serduszek

U mnie dzisiaj 10+2
W czwartek byłam na wizycie. Wszystko dobrze. Nawet mąż i lekarz siusuaka widzieli:o maluszek pieknie nóżki rozkladal.. ale wiadomo Panowie widzą co chcą:wink:
Zobaczymy.

U Was na USG bylo juz cos widac??

Na kiedy masz termin ?

Screenshot_2019-10-12-09-48-35-818_com.gravid.gravid.png

U mnie dziś :-) :)

reklama
Do góry