Lekarz tez tak mówił. Ale no gdzie.... 7+3 według miesiaczki więc choc pecherzyk powinien bardziej urosnacTak bardzo mi przykro ;( Może jeszcze nie wszystko stracone, może ciąża jest wcześniejsza? Trzymam kciuki i koniecznie pisz do nas! Jesteśmy z Tobą :*
reklama
koni
Zaangażowana w BB
Moze ciąża jest młodsza, przecież owulacja mogła być w drugiej połowie cyklu. Trzymam kciuki żeby jeszcze sie okazalo ze wszystko jest ok. Daj znać jak beta.U mnie zle. Pecherzyk urosl przez ostatnie dwa tygodnie tylko odrobinę. Brak zarodka. Mam 7+3 więc wiem, co powinnam dziś zobaczyc. Mam zrobić betę i powtórzyć. I jeśli będzie spadać, a wiem, że będzie, to czeka mnie zabieg. Co najlepsze czuje się nadal bardzo ciążowo...
wielkopolanka
Fanka BB :)
Jeśli lekarz daje nadzieję to widocznie nie wszystko stracone. Trzymam kciukiLekarz tez tak mówił. Ale no gdzie.... 7+3 według miesiaczki więc choc pecherzyk powinien bardziej urosnac
Ja tam mu nie wierzę [emoji27]Jeśli lekarz daje nadzieję to widocznie nie wszystko stracone. Trzymam kciuki
Ja tam mu nie wierzę [emoji27]
Jeśli lekarz daje nadzieje a Ty masz tak silne objawy to poczekaj do bety, może jednak będzie dobrze. Ściskam i trzymam kciuki.
wielkopolanka
Idź jutro na betę i spróbuj choć na moment odsunąć złe myśli. Chociaż wiem, że będzie to ciężkie. Mocno tulęJa tam mu nie wierzę [emoji27]
nnatalie04
A dlugo juz masz plamienia ?
Ja mialam 2 tygodnie .
Nie mialam zadnych boli, ani zywej krwi, wiec bylam w miare spokojna[emoji846]
Ale dostalam Progestan 2x1. W Polsce jego odpowiednikiem jest chyba Duphaston.
Pierwsze plamienie było w czwartek. Na brązowo. Potem znowu w niedziele i od niedzieli codziennie, ale nie jest to stałe tylko jest jakiś czas ok a potem trochę coś tam brązowego wyleci i później tylko jak się podcieram. W piątek byłam na EPU i tam pielęgniarka robiła usg i powiedziała ze mogę jeszcze plamić bo jest tam trochę krwi ale i tak się barszo stresuje dlatego jutro chce iść na usg do polskiego ginekologa i porozmawiać z ginekologiem a nie pielęgniarka
reklama
nnatalie04
Dzieki dziewczyny. W życiu bym nie przypuszczala, że będzie pusty pecherzyk. Dolegliwości ciążowe są mocne cały czas
Kurczę mam nadzieje ze jednak ciąża młodsza i jednak pojawi się zarodek! Ściskam mocno
Podziel się: