Moni_89
Fanka BB :)
Mi córka[emoji4]
Mi wychodzi drugi syn. No się okaże
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi wychodzi drugi syn. No się okaże
Już po wizycie! Jest czynność serca Puls 145 na minutę. Od ostatniej miesiączki jestem w 6+3 A według usg to 7+3.
Zrozumiałam że mój Maluszek ma 7 mm ale teraz na usg widzę CRL 1,18.
NaRazie wszystko książkowo.kolejna wizyta za trzy tygodnie chce mi się płakać a strach jeszcze większe!
PS. Ta biała plamka to serduszko.
Zobacz załącznik 1029346
No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23]Ja w zeszłym tygodniu miałam ochotę na pieczarki. W nocy po 23 smazylam sobie, obtoczylam w jajku i bułce tartej i na patelnię, później posolilam i zjadłam kilka sztuk.
A tak mi się chciało, że nie mogłam opanować drżenia rąk, jak stałam przy patelni hahahah
Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Zupa pieczarkowo ziemniaczana z marchewka. Miodzio
Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23]Może zapiekanki ?
Ja chtupki serowe lub chipsy serowo-cebulowe lub frytki lub zapiekanki bym zjadła ale nie chce jeść nie zdrowo.
Gazowane całkiem odrzuciłam i kawę. Piłam rozpuszczalna (tj. śmieciówkę)
O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]Z pieczarkami to ja kocham albo tagiatelle albo placki ziemniaczane.
Teraz zmajstrowałam sobie obiad - spaghetti razowe, pesto bazyliowe (świeżo robione), biała mozzarella i pomidorki koktajlowe.
Haha ja uwielbiam kotlety z ziemniakow z sosem grzybowym ;-)No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23] Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23] O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]
Zrobię placki z sosem pieczarkowym [emoji1787]
Śliczna fasolka [emoji3590] dużo zdrówka [emoji3590]
No to widzę, że nie tylko mnie spotkała faza na pieczarki [emoji23][emoji23] Zupkę też lubię to ugotuje innym razem, jak mnie znowu najdzie ochota na pieczarki [emoji23] A dzisiaj chyba zrobię jakiś sosik [emoji1786]Właśnie mam ochotę na takie soczyste pieczareczki, a nie wysuszone na zapiekance, więc będzie zdecydowanie sosik [emoji23] O boziu, teraz to jeszcze mi narobiłaś smaka na placki ziemniaczane [emoji1786]
Zrobię placki z sosem pieczarkowym [emoji1787]
O super [emoji8][emoji4]
Ciekawe czy się sprawdziMi córka[emoji4]