reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jestem po :)
Wszystko w porządku. Ciąża potwierdzona. Według usg 4dni starsza niż on om :)
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 26.10
W między czasie 3wizyty krótkie po skierowania, śmiesznie tak.
Ale się cieszę :) ufff! Zobacz załącznik 1026124
Piekny dzidziolek [emoji16] Fajnie juz widac te nasze maluchy. Strasznie Wam zazdroszczę, że możecie już zobaczyć fasolki [emoji846] Ja misze czekac pewnie do końca października [emoji53]

U mnie słoneczko na dworze od samego rana ale też zimno. Spałam dziś 7-8 godz a jestem nieprzytomna. Od 3 godz nie mogę się ogarnąć. W domu praktycznie nie zrobiłam nic. Jestem zmęczona, śpiąca, katar się odzywa i kompletnie nic mi się nie chcę. Cały czas leżę i bez drzemki 2 godz w dzień to się nie obejdzie. Tez tak macie
Ja mam to samo. Nie mogę zupelnie sie zmobilizować do czegokolwiek. Wstane zacznę coś robić to 5 minut nie minie nawet, a ja już idę się położyć, bo jakoś ciężko jest. I nie wiem czy ja sfiksowałam przez tą ciąże i sobie wmawiam to zmęczenie, czy tak naprawde organizm zmusza mnie do odpoczynku, bo jest teraz mu to potrzebne.

Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze <3 A jak się czujesz?
Na obecną chwilę dzisiaj dobrze. Rano pierwszy raz mnie mdlilo a teraz już wszystko w porzadku. Tak po za tym nic innego mi nie dolega.
W tamtej ciąży miałam całkowicie inne dolegliwości które w tej w ogóle nie mam.

Ja mam to samo. Nie mogę zupelnie sie zmobilizować do czegokolwiek. Wstane zacznę coś robić to 5 minut nie minie nawet, a ja już idę się położyć, bo jakoś ciężko jest. I nie wiem czy ja sfiksowałam przez tą ciąże i sobie wmawiam to zmęczenie, czy tak naprawde organizm zmusza mnie do odpoczynku, bo jest teraz mu to potrzebne.
Ja mam tak samo.... i mam wyrzuty, że nie zrobiłam połowy tego co zaplanowałam.. ale jak tylko się podnoszę to od razu mi się źle robi i muszę się znowu położyć -.-
Na obecną chwilę dzisiaj dobrze. Rano pierwszy raz mnie mdlilo a teraz już wszystko w porzadku. Tak po za tym nic innego mi nie dolega.
W tamtej ciąży miałam całkowicie inne dolegliwości które w tej w ogóle nie mam.
Może jeszcze przyjdą inne objawy ;p Ale na razie ciesz się, że ich nie ma :D

Dziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info
IMG_20190924_123711.jpeg

reklama
Dziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info Zobacz załącznik 1026170
Bardzo duża dzidzia zazdroszczę, że jesteś już po. Ja w poniedziałek 9+4 też będę oglądała moje malutkie szczęście

Do góry