Jak dziś samopoczucie kochane? Ja z rana całkiem dobrze się czułam, ale teraz mam zjazd.. Mam okrutne mdłości, przeziębienie nie pomaga Ale chociaż kotki grzeją QUOTE]Mdli mnie mniej niż rano, ale jem normalnie
reklama
Mnie zemdli pewnie wieczorem jak zwykleJa śniadanie zjadłam normalnie, a teraz nie mogę nawet na herbatę spojrzeć -.-
koni
Zaangażowana w BB
Piekny dzidziolek [emoji16] Fajnie juz widac te nasze maluchy. Strasznie Wam zazdroszczę, że możecie już zobaczyć fasolki [emoji846] Ja misze czekac pewnie do końca października [emoji53]Jestem po
Wszystko w porządku. Ciąża potwierdzona. Według usg 4dni starsza niż on om
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 26.10
W między czasie 3wizyty krótkie po skierowania, śmiesznie tak.
Ale się cieszę ufff! Zobacz załącznik 1026124
wielkopolanka
Fanka BB :)
Jeszcze odnośnie mdłości w ciąży.
Myślę, że to nie ma nic wspólnego z płcią. Ja z córeczką do 8 miesiąca wymiotowałam.
Myślę, że to nie ma nic wspólnego z płcią. Ja z córeczką do 8 miesiąca wymiotowałam.
Ja wgl nie wierzę w przesądy Nasz wygląd, samopoczucie itp. w ciąży nie mają odzwierciedlenia w płci dziecka hehJeszcze odnośnie mdłości w ciąży.
AtomicTOY
Ja mam to samo. Nie mogę zupelnie sie zmobilizować do czegokolwiek. Wstane zacznę coś robić to 5 minut nie minie nawet, a ja już idę się położyć, bo jakoś ciężko jest. I nie wiem czy ja sfiksowałam przez tą ciąże i sobie wmawiam to zmęczenie, czy tak naprawde organizm zmusza mnie do odpoczynku, bo jest teraz mu to potrzebne.U mnie słoneczko na dworze od samego rana ale też zimno. Spałam dziś 7-8 godz a jestem nieprzytomna. Od 3 godz nie mogę się ogarnąć. W domu praktycznie nie zrobiłam nic. Jestem zmęczona, śpiąca, katar się odzywa i kompletnie nic mi się nie chcę. Cały czas leżę i bez drzemki 2 godz w dzień to się nie obejdzie. Tez tak macie
Na obecną chwilę dzisiaj dobrze. Rano pierwszy raz mnie mdlilo a teraz już wszystko w porzadku. Tak po za tym nic innego mi nie dolega.Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze <3 A jak się czujesz?
W tamtej ciąży miałam całkowicie inne dolegliwości które w tej w ogóle nie mam.
Ja mam tak samo.... i mam wyrzuty, że nie zrobiłam połowy tego co zaplanowałam.. ale jak tylko się podnoszę to od razu mi się źle robi i muszę się znowu położyć -.-Ja mam to samo. Nie mogę zupelnie sie zmobilizować do czegokolwiek. Wstane zacznę coś robić to 5 minut nie minie nawet, a ja już idę się położyć, bo jakoś ciężko jest. I nie wiem czy ja sfiksowałam przez tą ciąże i sobie wmawiam to zmęczenie, czy tak naprawde organizm zmusza mnie do odpoczynku, bo jest teraz mu to potrzebne.
Może jeszcze przyjdą inne objawy ;p Ale na razie ciesz się, że ich nie maNa obecną chwilę dzisiaj dobrze. Rano pierwszy raz mnie mdlilo a teraz już wszystko w porzadku. Tak po za tym nic innego mi nie dolega.
W tamtej ciąży miałam całkowicie inne dolegliwości które w tej w ogóle nie mam.
nikolka1203
Dziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info
reklama
wielkopolanka
Bardzo duża dzidzia zazdroszczę, że jesteś już po. Ja w poniedziałek 9+4 też będę oglądała moje malutkie szczęścieDziewczyny ja po wizycie, wszystko okej maluch duży serduszko bije poprawnie chociaz go nie słyszałam bo lekarz raczej nie chce tego robić. Wg USG 9t2d wg Om 9t4d i od jutra idę na zwolnienie, mam nadzieję że wszystko teraz będzie dobrze. Jak zawsze po cytologii i usg boli mnie brzuch i pochwa.
Trzymam kciuki za wizytujace i czekam na info Zobacz załącznik 1026170
Podziel się: