To byłaby sytuacja idealna, ludzie czuli by się bezpiecznie w końcu!Tak to właśnie jest w firmach prywatnych. Kobieta w ciąży nie czuje się bezpiecznie, bo się szefostwo obraza. I zachodząc w ciaze jeśli nie ma umowy na nieokreślony to zastanawia się czy będzie miała do czego wrócić. Bez sensu. A później dochodzą problemy ze żłobkami przedszkolem itp. Marzy mi sie kraj w którym ciaza to nie koniec świata dla pracodawcy a firmy otwierają przyzakładowe żłobki i przedszkola
O, a czym się zajmujesz jeśli mogę zapytać ?Ja akurat przed zwolnieniem to będę się bronić rękami i nogami. Oszalałabym.
Właśnie zamówiłam sobie maseczkę antysmogowa. Od lat o tym myśle bo Wroclaw jest mega zasmrodzony, zima jest szara mgła. No ale teraz miałam dodatkowa motywacje wiec zamówiłam i w nosie z tym jak będę wyglądać, w sumie oddychanie tym powietrzem to tak jak palenie fajek. Wole unikać.
Ja mam obecnie ten segregator. Ogólnie fajna sprawa dla takich początkujących ciężarówek, ale szczerze mi trochę średnio leży pod względem samego sposobu podziału, a raczej tych kategorii. Przy kolejnej ciąży zrobię sobie sama taki segregator, na podstawie tego co mam w tym od mamy ginekologTo z mamy ginekolog ? Miałam w pierwszej ciąży , ale mnie nie podpasował