Na kiedy terminWedług OM 7+1
Usg 7+5
reklama
Piękny widok [emoji7]Jestem po
Wszystko w porządku. Ciąża potwierdzona. Według usg 4dni starsza niż on om
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 26.10
W między czasie 3wizyty krótkie po skierowania, śmiesznie tak.
Ale się cieszę ufff! Zobacz załącznik 1026124
Kiniawk
Fanka BB :)
Jak w zegarku co mc 28dni
Jakie długie cykle miałaś?
Kiniawk
Według usg 7maj
Ostatnio okresu 11maja
Ostatnio okresu 11maja
Na kiedy termin
wielkopolanka
U mnie słoneczko na dworze od samego rana ale też zimno. Spałam dziś 7-8 godz a jestem nieprzytomna. Od 3 godz nie mogę się ogarnąć. W domu praktycznie nie zrobiłam nic. Jestem zmęczona, śpiąca, katar się odzywa i kompletnie nic mi się nie chcę. Cały czas leżę i bez drzemki 2 godz w dzień to się nie obejdzie. Tez tak macie
Przez ostatnie dwa tygodnie też codziennie miałam drzemkę, ale niestety teraz córeczka nie chodzi do żłobka, bo jest przeziębiona i nie mogę sobie na to pozwolić nie wiem jak to przeżyje... chyba będę o 20 chodzić spać, albo mieć z nią drzemkę i nic w domu nie nadrobie.
Witajcie :-) chyba pora na mnie aby się przedstawić i dołączyć do was. Jestem Ela mam 26 lat skończone. W tamtym roku 18 października straciłam moja fasolkę ok 8 A 10 tydzień poronienie samoistne.
Teraz równy rok minął i nam się udało i praktycznie w tym samym czasie co rok wczesniej. Byłam na wizycie kropeczka jest.
Biorę prenatal uno 1x1, acard 1x1 i duphaston 2x1.
Mam zalecenia od genetyka na acard i heparyne ale jeszcze heparyny nie dostałam. Narazie mam zrobić badania p.c kardiolipinowe igg i igm.
Termin wypada mi na koniec maja.
Udało się zajść przy drugim cyklu z clo i zastrzykiem ovitrelle. Zastrzyk 30 sierpnia.
Mam nadzieję że teraz się uda i zostanę z wami do końca.
Chociaż obawy mam.
Ogromne gratulacje i wszystko będzie dobrze
Jestem po
Wszystko w porządku. Ciąża potwierdzona. Według usg 4dni starsza niż on om
Karta ciąży założona. Kolejna wizyta 26.10
W między czasie 3wizyty krótkie po skierowania, śmiesznie tak.
Ale się cieszę ufff! Zobacz załącznik 1026124
Piękne zdjęcie i piękne wieści
U mnie 10 majWedług usg 7maj
Ostatnio okresu 11maja
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze <3 A jak się czujesz?Witajcie :-) chyba pora na mnie aby się przedstawić i dołączyć do was. Jestem Ela mam 26 lat skończone. W tamtym roku 18 października straciłam moja fasolkę ok 8 A 10 tydzień poronienie samoistne.
Teraz równy rok minął i nam się udało i praktycznie w tym samym czasie co rok wczesniej. Byłam na wizycie kropeczka jest.
Biorę prenatal uno 1x1, acard 1x1 i duphaston 2x1.
Mam zalecenia od genetyka na acard i heparyne ale jeszcze heparyny nie dostałam. Narazie mam zrobić badania p.c kardiolipinowe igg i igm.
Termin wypada mi na koniec maja.
Udało się zajść przy drugim cyklu z clo i zastrzykiem ovitrelle. Zastrzyk 30 sierpnia.
Mam nadzieję że teraz się uda i zostanę z wami do końca.
Chociaż obawy mam.
reklama
Podziel się: