Ciekawa jestem.. Bo jak mi nic nie da naturalne leczenie to coś będzie trzeba zrobić z tym przeziębieniem eh..A probowalyscie kiedyś na przeziębienia "leki" z serii *spam*? Przeznaczone dla kobiet w ciąży i karmiących.
W poprzedniej ciąży ssalam tabletki jak i leczylam się syropem..
reklama
Sloth
Aktywna w BB
Oooo nazwy leków to spam?? Nie wiedziałam, że tu cenzura.. Tak to jest jak się nie czyta regulaminów. [emoji14]
P r e n a l e n tak miało być
Mi mąż kupił te pastylki na gardło ale o działaniu się nie wypowiem bo chciałam się tym ratować jak będzie gardło bolało a przestało zanim dostałam opakowanie Skorzystałam z jednej, zmian wielkich nie zauważyłam jedynie to zupełnie mi nie smakują, nie ma to jak klasyczny cholinex (którego oczywiście nie żarlam ale sobie marzyłam o nim).
helenka_22
Fanka BB :)
Znam
Polecam
Polecam
Oooo nazwy leków to spam?? Nie wiedziałam, że tu cenzura.. Tak to jest jak się nie czyta regulaminów. [emoji14]
P r e n a l e n tak miało być
blondynka28
My powiemy po badaniu USG. Mam mieć koło 10.10. W srode będę wiedzieć dokładnie kiedy po ustaleniu z lekarzem. Koło połowy października prawdopodobnie będziemy u teściów to powiemy im albo dopiero na początek listopada.My rodzicom powiemy dopiero koło 12-13 tygodnia ale ze ja już jestem „stara” to jestem dosyć spokojna o reakcje. Jedynie boje się, ze teściom włączy się usilna chęć pomocy
Sloth
Aktywna w BB
O, to nie tylko ja czekam, fajnieMy powiemy po badaniu USG. Mam mieć koło 10.10. W srode będę wiedzieć dokładnie kiedy po ustaleniu z lekarzem. Koło połowy października prawdopodobnie będziemy u teściów to powiemy im albo dopiero na początek listopada.
My pewnie dopiero w połowie listopada bo tak raz w miesiącu mniej więcej odwiedzamy rodziców jednych i drugich. Najbliższa wizyta w weekend wyborczy, następna w połowie listopada, później święta Tzn osobiście bym czekała i do świąt ale wątpię żeby mąż wytrzymał.
madziolina_p
czekamy na info z wizyty, bedzie pewnie pecherzyk i bedzie mozna zobaczyc czy jest dobrze umiejscowionyJa dziś mam pierwsza wizytę. Ale, ze to dopiero 5+3 to się spodziewam jedynie skierowań na badania.
Swoją droga to chyba mój jedyny objaw. Jestem wegetarianką i od dawna miałam postanowione, ze jeśli kiedykolwiek w ciąży będę miała potrzebę jeść mięso to będę, trudno. Na razie jednak jak mąż je jakiekolwiek mięso, rybę czy wędlinę to zapach jest dla mnie tak odrzucający, ze ledwo to wytrzymuje.
Ja tez z katarem walczę. W piątek było najgorzej, gardło bolało tak, ze nie mogłam przełykać. Dziś jest względnie, na pewno lepiej, po prostu jestem cała zapchana a nos płuczę tylko solą fizjologiczna wiec pomaga to na chwile. Także chyba trzeba wytrzymać
blondynka28
Wróciłam z przychodni z pobierania krwii i zakupów. Otworzyłam lodówkę i się zaczęło, zapachy. Poleciałam nad zlew że świeczkami w oczach. Postalam kilka minut i mi przeszło. Nie mogę otworzyć lodówkiczekamy na info z wizyty, bedzie pewnie pecherzyk i bedzie mozna zobaczyc czy jest dobrze umiejscowiony
madziolina_p
trzymamy KochanaTeż się dziś obudziłam przeziębiona [emoji26] najgorsza możliwa opcja, wróciłam do Warszawy na dwa dni pozałatwiać pare spraw a pewnie nic z tego nie wyjdzie. Dziś na 17 wizyta trzymajcie kciuki! [emoji173]️
U
użytkownik 180176
Gość
Ja brałam ten lęk w poprzedniej ciąży i w sumie nie był zły.
reklama
Kiniawk
Bo to ma pomagać a nie smakować [emoji14]Mi mąż kupił te pastylki na gardło ale o działaniu się nie wypowiem bo chciałam się tym ratować jak będzie gardło bolało a przestało zanim dostałam opakowanie Skorzystałam z jednej, zmian wielkich nie zauważyłam jedynie to zupełnie mi nie smakują, nie ma to jak klasyczny cholinex (którego oczywiście nie żarlam ale sobie marzyłam o nim).
Pamietam że mi też nie smakowały, chyba mają czosnek w sobie, mimo że uwielbiam w ciąży mi nie podchodzi
Podziel się: