Mnie rano strasznie mdlilo. W labo czekałam na wyniki i słabo mi się zrobiło, uderzenia gorąca miałam. Wyszłam na dwor i od razu lepiejMnie dzis pierwszy raz tak strasznie mdliło. Wczoraj jeszcze mowilam partnerowi, ze nie mam zadnych objawow no i masz.... Siedzę w pracy i mysle jak dotrwam tu do konca... Nie chce isc tak szybko na zwolnienie, ale jak bede sie czula tak jak dzis to moze byc ciezko [emoji20]
reklama
Crazy Girl
Fanka BB :)
A ja dziś powiedziałam moim dzieciom. Tak naprawdę musiałam bo starsza odkryła aplikacje na moim telefonie i przyszła z uśmiechem i szokiem na twarzy zapytać.
Ucieszyły się bardzo! A ja tak się stresowałam niepotrzebnie.
Młodsza nie odrywa się od brzuszka.. Swoją drogą spory już jest i to rano [emoji33]
Wczoraj natomiast miałam taki humor do d*** wieczorem.. Połączyłam się z mężem i przez godzinę robiłam wyrzuty... O ja głupia.. Tak mi z tym dziś źle!
Zobacz załącznik 1025751
Młodsza nie odrywa się od brzuszka.. Swoją drogą spory już jest i to rano [emoji33]
Wczoraj natomiast miałam taki humor do d*** wieczorem.. Połączyłam się z mężem i przez godzinę robiłam wyrzuty... O ja głupia.. Tak mi z tym dziś źle!
Zobacz załącznik 1025751
carlas
Witam nowe przyszłe mamy. Ja się dzis kiepsko czuję, z resztą cały weekend. Nie mam siły na nic. Siedzę cicho bo nawet nie mam siły pisać, ale jestem tu z wami i dogladam. Nadrobilam 40 wpisów także jestem na bieżąco miłego dnia i zdrówka dla wszystkich! A wizytujacym powodzenia
Dlaczego masz wyrzuty? Fajnie, ze dzieci się ucieszyly [emoji4]nie będzie zazdrosciA ja dziś powiedziałam moim dzieciom. Tak naprawdę musiałam bo starsza odkryła aplikacje na moim telefonie i przyszła z uśmiechem i szokiem na twarzy zapytać.
Zobacz załącznik 1025751
Odzywaj się cześciej [emoji4]Witam nowe przyszłe mamy. Ja się dzis kiepsko czuję, z resztą cały weekend. Nie mam siły na nic. Siedzę cicho bo nawet nie mam siły pisać, ale jestem tu z wami i dogladam. Nadrobilam 40 wpisów także jestem na bieżąco miłego dnia i zdrówka dla wszystkich! A wizytujacym powodzenia
helenka_22
Nasze też już wiedzą [emoji3]
Też się ciesza
Też się ciesza
Dlaczego masz wyrzuty? Fajnie, ze dzieci się ucieszyly [emoji4]nie będzie zazdrosci
Crazy Girl
Dlaczego masz wyrzuty? Fajnie, ze dzieci się ucieszyly [emoji4]nie będzie zazdrosci
Nie wiem w sumie.. Ja potrafię być naprawdę męcząca.. Ale z drugiej strony nie każda z nas musi być super bohaterka i sama radzić sobie ze wszystkim. U nas to długa historia w ogóle.. Mieliśmy mieszkać oddzielnie około roku a przedłużyło się prawie do 3 lat... Tyle będzie jak w końcu wróci na stałe.. Widzimy się bardzo często ale to nie to samo. Ta rozłąka mocno zszargała mi nerwy.. Ale nie było wyjścia.. Wpakowaliśmy się w budowę domu.. Koszty znacznie przewyższyły nasze szacowane.. Trzeba było to skończyć jak najszybciej..
Crazy Girl
Wstawiłam zdjęcie ale nie wyświetla mi się. Widzicie?
O teraz jest [emoji106][emoji4]
Kiniawk
Ale uroczo [emoji7]
Wstawiłam zdjęcie ale nie wyświetla mi się. Widzicie? Zobacz załącznik 1025761
reklama
Powodzenia w takim razie, jestes silna babeczka [emoji7]Nie wiem w sumie.. Ja potrafię być naprawdę męcząca.. Ale z drugiej strony nie każda z nas musi być super bohaterka i sama radzić sobie ze wszystkim. U nas to długa historia w ogóle.. Mieliśmy mieszkać oddzielnie około roku a przedłużyło się prawie do 3 lat... Tyle będzie jak w końcu wróci na stałe.. Widzimy się bardzo często ale to nie to samo. Ta rozłąka mocno zszargała mi nerwy.. Ale nie było wyjścia.. Wpakowaliśmy się w budowę domu.. Koszty znacznie przewyższyły nasze szacowane.. Trzeba było to skończyć jak najszybciej..
Podziel się: