reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja leżę od godziny. Poczułam dziś pierwszy raz skurcz macicy. Muszę magnez zapodac . Ale ogólnie jest ok.

Mój dom błyszczy. Nigdy nie było tak czysto [emoji23][emoji23][emoji23] ciekawe do kiedy ?[emoji854]

U mnie tez błyszczy... a raczej błyszczało[emoji19] Partner otworzył sobie weekendowe piwko, już mi porozlewał na stolik, w łazience całe lustro już ochlapane wodą... Ehh, będę miała dwoje dzieci do ogarnięcia-narzeczony i dzidziuś :p

reklama
Dzień dobry wam wszystkich ja dziś od 6 na nogach posprzatalam mieszkanko rozpaliłam w piecu pomogłam mamie kisic kapustę a teraz piekę jablecznik po całym mieszkaniu roznosi się już zapach cynamonu aż ślinka cieknie 🤤🤤🤤
Masz jakiś fajny przepis? Ja robię ciasta ale nigdy jabłecznik - zawsze zostawiałam go mojej mamie a właśnie nie raz miałabym ochotę sama go upiec :)

Buleczki wyszły przepyszne :-) :) u mnie teraz tez paaaachnie i roznosi sie po calym domu. Sernika jeszcze bie kroje bo goracy sie studziale buleczki probowalismy i mega takze wyzerka i jakas komedia na netflixie...mam ost.ochote na te swiateczne heh choc co roku mnie wkurzalo ze w listopadzie jyz dekoracje i koledy. W tym roku sama jakas mam taka ochote juz na te swieta.. moze przez to ze w zeszlym roku nie moglam sie tym cieszyc bo mieszkalismy w wynajetej kawalerce akurat... jednak chociaz swieta to nie dekoracje, a radosc Bozego Narodzenia, czas z rodzina, bliscy, to czekam z utesknieniem juz na tą swiateczna atmosferę..w swoim domu ;-) ;)

reklama
Ehh musimy to jakoś przeboleć. Miejmy nadzieje,że już niedługo [emoji1320][emoji173]️
Wam przejdzie to udzieli sie innym. Nie przejmujcie się, jedne dni lepsxe drugie gorsze, minie szybko tego zycze i Wam i sobie bo tez mam takie chwile ze nie mam sily na nic :-( :( i wkurzam się strasznie a, coz zrobic wylezec odpocząć, bedzie lepiej !

Do góry