reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Kobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino :D
Ja za pierwszym razem bio oil i masło z palmersa i nie miałam rozstepow. Teraz kupilam jakis olejek przeciw rozstepa i masło tez przeciw, ale to juz tu w Austrii więc nie wiem czy w Pl sa

Ja używam balsam z Garniera, taki bardzo nawilżający. W pierwszej ciąży topilam się w parafinie, a rozstępów miałam tyle, ze głowa boli..
Kobitki a używacie jakiś konkretnych balsamów, olejków czy innych specyfików już na swoje cialo? Wiem, że te rozstępy i tak dalej jak mają być to i tak będą, ale ja mimo wszystko postawiłam na mega nazwilzanie ciała. Macie coś do polecenia? Bo ja jak na razie to cała się topie w oliwce najzwyklejszej bambino :D

Ja za pierwszym razem bio oil i masło z palmersa i nie miałam rozstepow. Teraz kupilam jakis olejek przeciw rozstepa i masło tez przeciw, ale to juz tu w Austrii więc nie wiem czy w Pl sa
Ja używam balsam z Garniera, taki bardzo nawilżający. W pierwszej ciąży topilam się w parafinie, a rozstępów miałam tyle, ze głowa boli..

Też czytałam, że te rozstępy to dziedziczne są więc czasami nawet najlepsze produkty nie uchronią od tego

Polecam biooil

Kurczę, jak was czytam o tym głodzie z rana to jestem wdzięczna, bo ja mogę czasem dopiero w południe zjesc, po południu zaczyna mnie ssać tak jak teraz np wcinam śledzie hihi mąż się cieszy no w końcu kolacje robie bo jak mnie mdlilo te 3 miesiące to nawet do jedzenia nie podchodzilam .
Mniam śledzie...dziś mi się od rana marzyły śledzie:-(

Ja kupiłam lotion i oliwke dla kobiet w ciązy z rossmanna. Sa tanie i sobie ich nie zaluje. Na dodatek, w aplikacji rossmanna mozna zaznaczyc ze jestes w ciazy i przysluguje Ci rabat (bodajze 3%) na wszystkie kosmetyki dla mam, a po urodzeniu podobno tez na te dla malych dzieci [emoji5]
O bio oil slyszalam ze najlepszy, ale juz drozej wychodzi.

Ja dzis kupilam mandarynki, pierwsze w sezonie i juz wiem ze bede miala na nie wiecznie ochote. Sa pyszne, kwaskowate, takie jak lubie [emoji39][emoji39]

reklama
W ogóle dziewczyny muszę się Wam pożalić bo jutro jadę oddać krew i oczywiście na czczo i nie wiem jak ja to przetrwam :( dzisiaj oficjalnie weszłam w drugi trymestr ale jak mnie zassie z głodu szczególnie rano to nie ma zmiłuj, dopóki nie zjem mam mdłości i słabo mi. Mimo nawet próby zapychania się woda. Jeszcze jak będzie dużo ludzi to już w ogóle będzie po mnie :oops:
ja tez tak mam, a daleko masz? wez cos ze soba do jedzenia, rano duzo wody popijaj

Do góry