Anitta013
Fanka BB :)
Ale moze faktycznie czyms sie zdenerwowalas albo pobiegalas będzie dobrze zobaczysz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale moze faktycznie czyms sie zdenerwowalas albo pobiegalas będzie dobrze zobaczysz
No tak...zobaczymy a do gin chodzisz prywatnie?Nie potrafię Ci na to pytanie odpowiedzieć... Mi lekarz też coś wypisał, tzn wydrukował, ale nie pamiętam, czy to było skierowanie czy po prostu informacja dla tamtego lekarza.
To jest ciezka sprawa..dzieci teraz strasznie sa zazdrosne i mysle ze dobrze wiedzial ten chłopczyk ze Twoj syn lubi liczyc i dobrze mu idzie ..zazdrość tego ucza teraz rodzice niestety zamiast przyjazni i miłościA w ogóle to mój synek (6.5 roku) odważył się od jakiegoś czasu wychodzić beze mnie na osiedle (zamknięte) i bawił się z dziećmi. Za każdym razem jak jest u nas nie może się tego doczekać.
Dzisiaj poszedł i wrócił po 30 minutach z płaczem ,że to wyzywali i się śmiali z niego.Krzyczeli do niego świnia i zostawili go samego. A na odchodnym największy powiedział mu, że wcale nie jest dobry z matematyki tylko zwykły ( A. kocha liczyć i sprawia mu to wielka przyjemność).
Biedny wrócił ze łzami jak grochy i bardzo się przejął ich wszystkimi słowami. Pierwszy raz spotkała go taka sytuacja.
No tak...zobaczymy a do gin chodzisz prywatnie?
Syn raz mnie ugryzł, po moim krzyku z użyciem słów "aaałaaaa ja p.. Oszalałes?? " Tak mi się wymksnęło, bo się wystraszylam.. hahahq
więcej nie spróbował.
Przy ssaniu nie używają ząbków
A wiem wiem rozumiem dobra opcjaI tak i nie [emoji6] mam pakiet medyczny z PZU, więc płace miesięczna składkę, ale wizyty, USG i część badań mam za darmo w ramach pakietu
Kochana najważniejsze ze wszystko z dzidzia WporzadkuCiesze sie bardzoDziewczyny ja już po wizycie sprawdzającej to moje krwawienie poranne, ani w szyjce nic nie ma, ani krwiaka w macicy, ani innych histori. Nie wiadomo skąd to było znów i poprostu już nie mam pomysłu. Maluszek cały i zdrowy, serduszko bije prawidłowo, duży bo ponad 7 cm wstępnie zmierzył główkę i powiedział ze kość nosowa widoczna już. Jutro prenatalne. Troszkę się uspokoiłam ale te podplamiania mnie wykańczają psychicznie dzisiaj z emocji to chyba padnę do spania jak dzik. Pozdrawiam Was i ściskam.