reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Hej! Kobietki, nie było mnie tu dwa dni i o mamo ile wiadomości nie ogarnę, przepraszam!!
Ja dziś miałam pobierana krew na test pappa a za tydzień usg prenatalne. Już się nie mogę doczekać.

Jak tam wasze samopoczucia? U mnie całkiem spoko, tylko przyleciał do nas teść i kuzwa chory i do jutra jeszcze zostaje do nas a mój mąż problemu oczyścicie nie widzi. A co tam. Najwyżej ciężarna żona się pochoruje. Mam dziś takiego wku@&€ ze masakra...

Zjadłam kolacje, zaraz kapie dzieciaki poczytam im i sama spadam do łóżka

reklama
Pisałam już wcześniej ale nie ma mnie na liscie, spróbuję później jeszcze raz

Teraz zajrzałam że jesteś na Forum chyba od dwóch dni? DOCELOWO miałyśmy założyć watek prywatny dla grupy osób które znają się już od początku i dość mocno się zżyły...
Ten wątek nadal będzie istniał i nikt go nie zamyka (wg mojej wiedzy i rozmów na tym forum).

Ostatnia edycja:
Hej! Kobietki, nie było mnie tu dwa dni i o mamo ile wiadomości nie ogarnę, przepraszam!!
Ja dziś miałam pobierana krew na test pappa a za tydzień usg prenatalne. Już się nie mogę doczekać.

Jak tam wasze samopoczucia? U mnie całkiem spoko, tylko przyleciał do nas teść i kuzwa chory i do jutra jeszcze zostaje do nas a mój mąż problemu oczyścicie nie widzi. A co tam. Najwyżej ciężarna żona się pochoruje. Mam dziś takiego wku@&€ ze masakra...

Zjadłam kolacje, zaraz kapie dzieciaki poczytam im i sama spadam do łóżka
No już niektórzy faceci tacy są bez wyobraźni. Nie ma co się denerwować, odkrec mu zimna wodę pod prysznicem i ucieknij [emoji85] głupie ale jaki wkurw potem.. [emoji1787] dla tej miny warto :D

Ale się naczytałam, 40 stron od wczoraj narobiłyście!
@OdNowa wybacz, że zapytam, ale co to za haemowe wtyki na min. 30%? Nawet pracownicy nie mają takiej zniżki [emoji14]

Ja w środę idę na prenatalne. Trochę się nakręciłam od czytania waszych postów, że może już będzie widać kto to siedzi we mnie... chociaż ja i tak planuję robić wyprawkę raczej w neutralnych kolorach. Wydaje mi się, że przy takim maluszku świeżaku najważniejsza będzie wygoda np. w szybkim zmienianiu zafajdanych bodziaków a stroić się będziemy jak już dzidzia będzie trochę większa.

Dziewczyny, które mają już dzieci! Macie przewijaki? Tzn. wiecie, taka np. „komódka” i u góry przewijak a na dole półki lub szafki. Czy może taki mobilny, w sensie sama „tacka”? Zastanawiam się, czy takie coś okaże sie potrzebne czy wystarczy właśnie jakaś mata czy tacka i na łóżku przewijanie...
Miałam taki na łóżeczko, służył mi przy dwójce. I teraz też taki kupię.

My juz z dziewczynami po fryzjerze [emoji38] musiałam wejść do inter po mandarynki, wczoraj mi smaka narobiłyście, a dzisiaj tu pizza! No nie wytrzymam [emoji849][emoji849][emoji2960]

Właśnie lekarz napisał że to raczej kolka nerkowa. Dziękuje za miłe słowa, to świetne że zawsze można na was liczyć! Czekam na chłopaka bo jest w trasie i za 2 godziny dopiero będzie i jedziemy skontrolować sprawę w szpitalu. Czuje ruchy dzidzi i brzuch nie boli wiec nie panikuję ale warto sprawdzić. Dziękuje [emoji173]️

Będzie dobrze [emoji1320][emoji173]️

reklama
Ja czipsy uwielbiam przed ciążą, a teraz jak zjem to momentalnie mi niedobrze :( ale cieszę się, może zły nawyk sobie pójdzie.
Też bym tak chciala. Jak narazie też specjalnie nie mam ochoty na niezdrowe rzeczy, na zdrowe też nie [emoji849][emoji849] natura popelnila tutaj błąd. Ciężarne powinny mieć ochote na szpinak a nie na chipsy

Do góry