reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Dokładnie. Ja też współczuje - nie płaci się za samouwielbienie raczej [emoji57] Swoją drogą ciekawa jestem swojej wizyty - jeszcze 2 tygodnie.

Wiecie że mam przeczucie coraz silniejsze, że nosze pod sercem mężczyznę? [emoji851]

O ja mam takie samo przeczucie i to od początku ciąży. Partner nawet dzisiaj po badaniu mi powiedział, że on czuje, że to będzie chłopak, haha. Zobaczymy ile prawdy będzie w tych naszych przeczuciach :D

reklama
Haha mi nie pomoglo:) bo się załamałam. Ja mam już duży brzusio i napewno nie nad linia majtek tylko:)

No ale przecież to wszystko się tam nam przesuwa/rozpycha. Mnie żołądek zacznie pewnie za 3/4 tygodnie boleć jak w ciąży z małą. Nic się nie martw Ja mimo że jestem raczej szczupła brzuszek też już mam spory całkiem - wkleiłam na wątek brzuszkowy. Dzidzia robi sobie miejsce i wije swoje królestwo

A tak poza marginesem czy to ze mam coraz więcej gęstego śluzu to normalne? Jest Bialy gesty i bezzapachowy wiec wykluczam infekcje ale jest go naprawdę dużo. Jejku jak ja nic z poprzedniej ciąży nie pamietam:/

No ale przecież to wszystko się tam nam przesuwa/rozpycha. Mnie żołądek zacznie pewnie za 3/4 tygodnie boleć jak w ciąży z małą. Nic się nie martw Ja mimo że jestem raczej szczupła brzuszek też już mam spory całkiem - wkleiłam na wątek brzuszkowy. Dzidzia robi sobie miejsce i wije swoje królestwo
To ja już nie wiem gdzie to ma rosnąć i odpuszczam sobie chyba to codzienne oglądanie go bo to nic nie pomoże :-D

No więc właśnie. Jednak najlepiej robić neutralna wyprawkę :D
Ja też :) ale to było pierwsze dziecko..
I ogólnie taka "tradycja"
Prababka 1 córka
Babcia 1 córka
Mama 1 córka
Siostra 1 córka.
No i siostrzenica.. Się wyłamała [emoji1787][emoji1787]
I jeszcze wszystkie z nich 1 dziecko w wieku 2 lat :)

A tak poza marginesem czy to ze mam coraz więcej gęstego śluzu to normalne? Jest Bialy gesty i bezzapachowy wiec wykluczam infekcje ale jest go naprawdę dużo. Jejku jak ja nic z poprzedniej ciąży nie pamietam:/
Też mam.. Niekiedy biegam sprawdzić czy wszystko ok [emoji2368]

Myśle ze za jakieś 6 miesięcy będziemy wiedziały:) mi dol wypchnął na górę wszystko:) pomyśleć ze za jakiś rok bedziemy się zastanawiały dlaczego jeszcze widac
Hihi może być i tak, dla mnie to naprawdę bez znaczenia ile przytyje itp byle by dzidzia była cała i zdrowa. Ale tak czekam i czekam i nie ma tego brzuszka albo nie wiem gdzie mam szukać :-D

reklama
Ja też mam dużo gęstęgo i bezzapachowego śluzu, ale jest on bezbarwny. Zapytam w środę lekarza czy to prawidłowe. Ale wydaje mi się, że to wszystko jest w normie.

Do góry