reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dokładnie. Ja też współczuje - nie płaci się za samouwielbienie raczej [emoji57] Swoją drogą ciekawa jestem swojej wizyty - jeszcze 2 tygodnie.

Wiecie że mam przeczucie coraz silniejsze, że nosze pod sercem mężczyznę? [emoji851]

O ja mam takie samo przeczucie i to od początku ciąży. Partner nawet dzisiaj po badaniu mi powiedział, że on czuje, że to będzie chłopak, haha. Zobaczymy ile prawdy będzie w tych naszych przeczuciach :D

reklama
Haha mi nie pomoglo:) bo się załamałam. Ja mam już duży brzusio i napewno nie nad linia majtek tylko:)

No ale przecież to wszystko się tam nam przesuwa/rozpycha. Mnie żołądek zacznie pewnie za 3/4 tygodnie boleć jak w ciąży z małą. Nic się nie martw Ja mimo że jestem raczej szczupła brzuszek też już mam spory całkiem - wkleiłam na wątek brzuszkowy. Dzidzia robi sobie miejsce i wije swoje królestwo

A tak poza marginesem czy to ze mam coraz więcej gęstego śluzu to normalne? Jest Bialy gesty i bezzapachowy wiec wykluczam infekcje ale jest go naprawdę dużo. Jejku jak ja nic z poprzedniej ciąży nie pamietam:/

No ale przecież to wszystko się tam nam przesuwa/rozpycha. Mnie żołądek zacznie pewnie za 3/4 tygodnie boleć jak w ciąży z małą. Nic się nie martw Ja mimo że jestem raczej szczupła brzuszek też już mam spory całkiem - wkleiłam na wątek brzuszkowy. Dzidzia robi sobie miejsce i wije swoje królestwo
To ja już nie wiem gdzie to ma rosnąć i odpuszczam sobie chyba to codzienne oglądanie go bo to nic nie pomoże :-D

No więc właśnie. Jednak najlepiej robić neutralna wyprawkę :D
Ja też :) ale to było pierwsze dziecko..
I ogólnie taka "tradycja"
Prababka 1 córka
Babcia 1 córka
Mama 1 córka
Siostra 1 córka.
No i siostrzenica.. Się wyłamała [emoji1787][emoji1787]
I jeszcze wszystkie z nich 1 dziecko w wieku 2 lat :)

A tak poza marginesem czy to ze mam coraz więcej gęstego śluzu to normalne? Jest Bialy gesty i bezzapachowy wiec wykluczam infekcje ale jest go naprawdę dużo. Jejku jak ja nic z poprzedniej ciąży nie pamietam:/
Też mam.. Niekiedy biegam sprawdzić czy wszystko ok [emoji2368]

Myśle ze za jakieś 6 miesięcy będziemy wiedziały:) mi dol wypchnął na górę wszystko:) pomyśleć ze za jakiś rok bedziemy się zastanawiały dlaczego jeszcze widac
Hihi może być i tak, dla mnie to naprawdę bez znaczenia ile przytyje itp byle by dzidzia była cała i zdrowa. Ale tak czekam i czekam i nie ma tego brzuszka albo nie wiem gdzie mam szukać :-D

reklama
Ja też mam dużo gęstęgo i bezzapachowego śluzu, ale jest on bezbarwny. Zapytam w środę lekarza czy to prawidłowe. Ale wydaje mi się, że to wszystko jest w normie.

Do góry