Tak po basenie stosuje. Jak nie ide to nie aplikuje. Po basenie priobiotyk.Zenella Med
reklama
SweetHope
Fanka BB :)
@Asiczek84 dziękuję :* :* :*
Anulka.
Spokój spokój spokój [emoji2958] Kciuki [emoji110][emoji8]Czekam już przed gabinetem na USG. Ale będę miała tętno i dziecko też.
Hmmm.... moj normalnie chodzi do szkoły i póki co nie narzekam. To dopiero 1 klasa ale widzę ze materiał ładnie przerabiają i po szkole nie trzeba nad nim siedzieć jak zadanie odrabia bo nawet sobie ładnie radzi. Ma 16 osobowa klasę i Pani w miarę ogarnięta. Zobaczymy co będzie dalej...Dziewczyny wy chcecie wracac do Polski a ja chcę stąd uciekać [emoji85] nie wyobrażam sobie posłać tu dziecka do szkoły z obecnym systemem edukacji więc albo emigracja albo edukacja domowa
Anulka.
Ja również biorę luteinę, ale ginekolog zwróciła mi na początku uwagę, żeby w ciąży nie używać dołączonego aplikatora właśnie z powodu niepotrzebnych podrażnień.
A ja nic o tym nie wiedziałam... A myślicie, że jak nic mi nie jest, to nam dalej używać czy jednak przestać?Kochana teraz już mam nauczkę i paluszek jest moim przyjacielem, ale wcześniej myślałam ze skoro ten aplikator jest dołączony to należy tym wkładać jak najgłębiej. To sobie narobiłam pewnego dnia... brrrr nawet nie chce pamiętać mojej paniki. Teraz i tak mam dalej obsesje oglądania namiętnie tego co wypada na wkładkę, i mam wrażenie ze czasami przez ta luteinę ten śluz jest zolty, nie wiem jak u ciebie? Pozdrawiam
eM-eS-Zet
Ja byłam po śniadaniuKochane czy przed pappa jadlyscie śniadanie? Z góry dziękuję. Ja dziś badania w Bydgoszczy na 9....
Ja też ale to było pierwsze dziecko..
I ogólnie taka "tradycja"
Prababka 1 córka
Babcia 1 córka
Mama 1 córka
Siostra 1 córka.
No i siostrzenica.. Się wyłamała [emoji1787][emoji1787]
I jeszcze wszystkie z nich 1 dziecko w wieku 2 lat
No widzisz A u mnie moja mama twierdzi , że wszyscy mają parkę w rodzinie( moja babcia, moja mama i mój brat) A u mnie prawdopodobnie drugi chłopak. Różnie to bywa z tymi "tradycjami"
reklama
Podziel się: