reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja do testow mam taki stosunek ze nie wyobrazam sobie ich nie zrobic. Mimo tego, ze jestem mloda i nie ma zadnych przeslanek do tego zeby cos moglo pojsc nie tak. Mam bardzo slaba psychike jezeli chodzi o takie rzeczy dlatego wole wczesniej przygotowac sie psychicznie niz pozniej rozczarowac po porodzie. Wiem, ze to wiazaloby sie z wieloma problemami, glownie psychicznymi...
Tak czy siak, staram sie nie myslec o ciazy w takich kategoriach [emoji854]
U mnie dzis rowniez piekna pogoda. Bylam na pobraniu krwi a w kuchni gotuje sie rosołek, o ktorym marze od kilku dni [emoji39][emoji39]

Co do imion to chlopczyk bedzie Szymon, a z dziewczynka mamy problem bo moj partner na wszystkie imiona narzeka. Moje wymarzone to Nina lub Pola [emoji4]

U mnie tez wlasnie rosołek sie gotuje i kluseczki domowe :) mniaaam. Tez za mną chodzil od kilku dni! Co do imion to z mężem mieliśmy umowę, że jak będzie córa to ja wymyślam imię a jak syn to on...no i teraz żałuję tego. ;) takie imiona wymyśla, ze szok. Dla córki ma być Jowita lub Sabina a dla syna LEON, TOBIASZ lub ARON. W sumie mamy baardzo trudne nazwisko wiec imię powinno byc łatwe bo nasze dziecię bedzie robiło byki nawet w imieniu i nazwisku :) dzisiaj wchodze w 10 tydz. We wtorek ide na badania krwi to przy okazji pojde prywatnie na usg. A do lekarza mam isc w 12 tyg.

U mnie tez wlasnie rosołek sie gotuje i kluseczki domowe :) mniaaam. Tez za mną chodzil od kilku dni! Co do imion to z mężem mieliśmy umowę, że jak będzie córa to ja wymyślam imię a jak syn to on...no i teraz żałuję tego. ;) takie imiona wymyśla, ze szok. Dla córki ma być Jowita lub Sabina a dla syna LEON, TOBIASZ lub ARON. W sumie mamy baardzo trudne nazwisko wiec imię powinno byc łatwe bo nasze dziecię bedzie robiło byki nawet w imieniu i nazwisku :) dzisiaj wchodze w 10 tydz. We wtorek ide na badania krwi to przy okazji pojde prywatnie na usg. A do lekarza mam isc w 12 tyg.
Leon bardzo ladne:)

Ja lubie zwyczajne proste imiona. Mieszkamy w Austrii. Moj maz nie jest polakiem dlatego będzie napewno jakies proste międzynarodowe imie. Mamy w domu Davida. Jakby byla córeczka bylaby prawdopodobnie Natalia

reklama
Co do badan prenatalnych to ja jestem umowiona na 29.10 wraz z testem pappa. Bardzo sie boje poniewaz moja pierwsza ciaza byla wlasnie z wada genetyczna. Wiec stres jest ogromny.

Do góry