AtomicTOY
Fanka BB :)
Super przyrost nic tylko się cieszyć, a może to podwójne szczeście???Odebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super przyrost nic tylko się cieszyć, a może to podwójne szczeście???Odebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
No wiec chyba gratulacje.tak myslalm ze aż tyle by się taka beta nie mogła utrzymać czym prędzej do lekarza żeby potwierdzilOdebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Odebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Hihi wiedziałam Gratulacje!!Odebrałam wynik. Bhcg ze środy 1577 a z dzisiaj 4063. Ponad 100%. Mam teraz stresa czy aby za szybko nie rośnie
Leon bardzo ladneU mnie tez wlasnie rosołek sie gotuje i kluseczki domowe mniaaam. Tez za mną chodzil od kilku dni! Co do imion to z mężem mieliśmy umowę, że jak będzie córa to ja wymyślam imię a jak syn to on...no i teraz żałuję tego. takie imiona wymyśla, ze szok. Dla córki ma być Jowita lub Sabina a dla syna LEON, TOBIASZ lub ARON. W sumie mamy baardzo trudne nazwisko wiec imię powinno byc łatwe bo nasze dziecię bedzie robiło byki nawet w imieniu i nazwisku dzisiaj wchodze w 10 tydz. We wtorek ide na badania krwi to przy okazji pojde prywatnie na usg. A do lekarza mam isc w 12 tyg.
Czesc moge do was dolaczyc!? Juz dluzszy czas was podczytuje. Termin mam na 8 maja. Mialam juz dwa razy Usg i jak narazie wszystko ok. W domu mam juz malego synka ktory ma 14 miesiecy.