reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Witam się i ja! Noc praktycznie nieprzespana .. :( Córeczka się kręciła a mnie modliło prawie pół nocy! Rano biegiem na pobranie krwi jeszcze raz, potem na spacer z córeczką i padam. Zaraz szykuje nam się drzemka - w domu syf ale mam to dzisiaj kompletnie gdzieś. Jest i będzie - tak to z małymi dziećmi jest, ja muszę odespać bo dopiero 11 :)

Tak! U mnie też króluje musztarda na pasztecie :) Tylko z tym jestem wstanie zjeść kanapki ostatnio... (Ew. ogórek kiszony).

witam się z nowymi mamami :) @AtomicTOY 3mam kciuki by wszystko było dobrze !! :)

Hej dziewczyny, mnie tez tutaj dlugo nie bylo.
Kolejna wizyte mam 14 listopada , po drodze usg prenatalne (7 listopada, bedzie to 12 tydzien).
Nigdy nie mialam problemow ze snem, to bylo moje ulubione zajecie [emoji16] a teraz... budze sie w srodku nocy i nie moge dalej zasnac... przekrecam sie z boku na bok i strasznie męcze. Mam też szybko zadyszkę i zawroty głowy.
Zrobilam tez ponownie wynik TSH i w ciagu trzech tygodni z 1,4 obnizyl mi sie do 0,19 (bez zmiany dawki leku). Lekarz stwierdzil, ze to calkowicie normalne w pierwszym trymestrze... Teraz zastanawiam sie czy moze moje problemy ze snem nie sa zwiazane taka obnizka TSH [emoji848]

Miłego dnia!

reklama
Witam serdecznie
Mam 42 lata, jestem mamą 2 dziewczynek w wieku szkolnym (14 i 11 lat) oraz 1,5 rocznego chłopca.
Ale życie nie powiedziało jeszcze ostatniego słowa i na wiosnę zostaniemy rodzicami po raz 4-ty, termin mam na 3 maja.
W najbliższy wtorek czekają mnie badania prenatalne. Ze względu na mój pesel nie podchodzę do testu papp-a, wyniki będą zafałszowane. Oprócz usg zdecydowaliśmy się na badania genetyczne nifty. W poprzedniej ciąży dały nam prawie 100% pewność, że synek jest zdrowy i tak właśnie było.
Bardzo boję się kolejnego cesarskiego cięcia. Wszystkie dzieci w ten sposób przyszły na świat (względy medyczne) i teraz też mnie to czeka...
Pozdrawiam, Kornelia.

Witaj :)

Do góry