reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Drogie Majóweczki,
czy Wy tez bardzo się męczycie? Zastanawim się, czy to mozliwe, na tak wczesnym etapie , czy zrzucać winę na moją umiarkowaną anemie?
Mieszkam na IV piętrze i po drodze sie zatrzymuje ...

Dokładnie, miałam te samą sytuacje. Na pierwszym usg wyszło 5t0d i był tylko pęcherzyk, za 2 tygodnie już zarodek z sercem i maszyna zmierzyła 7t4d. Moja ciąża jest o tydzien „młodsza” niż wynika z om. Ale co sie przez te 2 tygodnie nadenerwowałam to moje :(
Ooo to tak jak u mnie o tydzien mlodsza z usg 27.09 wyszlo 5t+6 a OM 13.08. Teraz mamy w piatek wizyte. Mam nadzieje ze bd juz serduszko.

Drogie Majóweczki,
czy Wy tez bardzo się męczycie? Zastanawim się, czy to mozliwe, na tak wczesnym etapie , czy zrzucać winę na moją umiarkowaną anemie?

Tak, ja się tez mecze.
Może nie aż tak ze się musze zatrzymywać ale ja miałam przed ciaza dobra kondycję a teraz po schodach sapie.
Podobno normalne, ćwiczyć wciąż ćwiczę ale biegać już nie biegam bo oddechu brakuje.

Tak, ja się tez mecze.
Może nie aż tak ze się musze zatrzymywać ale ja miałam przed ciaza dobra kondycję a teraz po schodach sapie.
Podobno normalne, ćwiczyć wciąż ćwiczę ale biegać już nie biegam bo oddechu brakuje.
o proszę ! "Kocham" to swoje IV piętro i ten stan w którym idę z zakupami i na samej górze przypominam sobie, ze czegoś zapomniałam :/

Drogie Majóweczki,
o proszę ! "Kocham" to swoje IV piętro i ten stan w którym idę z zakupami i na samej górze przypominam sobie, ze czegoś zapomniałam :/
Mam rak samo i też VI pietro. Często zapominam. Zadyszka już na 2 piętrze. Szybko się męczę

Witajcie Majóweczki.
Jestem po kontroli krwawienia. Mój ginekolog bardzo mnie uspokoił. Dzidziuś z bijącym serduszkiem też. Jestem przeszczęśliwa, że ciąża zdrowa. Nawet powiedział, że nie muszę brać duphastonu, ale jak chce to mogę, bo nic nie zaszkodzi. Ja już wiem, że z tabletek nie zrezygnuje. Ja uwierzyć w to nie mogę, że taka krew, a wszystko okazuje się idealnie. Zero zagrożenia poronieniem. Dlatego bardzo chciałam wszystkie Was uspokoić jeśli zobaczycie krew, że jeszcze nie wszystko przesądzone.
A ja jak mogę normalnie funkcjonować to lecę na zakupy, bo nic na obiad, 2 tygodnie zwolnienia, więc czymś trzeba zająć ręce.

Super wiadomość :)

reklama
Do góry