reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Dlatego chyba sie ciesze ze u nas bety nie robia więc nie ma szans sobie nic wkręcić!

Co do objawów mnie dalej brzuch ciągnie, czuje jak mi sie tam wszystko rozpycha i codziennie od 2 dni mam bolace wzdecj [emoji57] Natomiast mdłości brak, mdlilo mnir troszke na początku, teraz czasem rano ale po zjedzeniu czegoś zaraz przechodzi, z synem ledwo zipalam tak mnie mulilo a po 10tc to jadlam tylko kanapki z nutella które w całości zwracalam a teraz jest inaczej. Z synem miałam uderzenia goraca i zawroty glowy oraz totalne zmeczenie a tu nic! Wiadomo jestem troche zmęczona i niewyspana bo wciaz wsyaje o 6 rano ale pozatym nie czuje różnicy. Jedynie mam ogromne poczucie niepokoju, ze cos z dzidzia bedzie nie tak no i moj największy strach co do płci dziecka [emoji2356]
Dziewczynki wiadomo że każda chce mieć zdrowiutkiego maluszka i to jest priorytet ale boję się że nie będzie to moja wymarzona córeczka, okropne to jest ale tak mam, zawsze marzyłam o synku i córce [emoji15] wiem że o 3 starac sie nie bede ale tak bardzo pragnę corci. Czy wy też tak macie?

Pomijam fakt ze ja na usg pewnie wybiore sie gdzies w listopadzie [emoji2356] bo u nas dopiero robią w 12tc a zeby iść prywatnie to musialabym jechać 2h.
Ja teraz też bym chciała córeczkę. I sobie wkręcam bo mam inne objawy niż przy poprzednich ciążach i byli chłopcy :) pewnie to nie ma znaczenia z tymi objawami
Mnie dzisiaj w nocy tak podbrzusze bolało jakby się wszystko rozpychalo tam.

Nikolka ja nie sprawdzam szyjki.. Gin gadał że jest ok

My mamy chlopca i dziewczynke, maz mowi, ze wolalby chlopca, cho oczywiscie oby bylo zdrowe, ja czuje, ze bedzie dziewczynka, a i wspolzylismy ze 2 dni przed owu. Mi wszystko jedno.

My mamy chlopca i dziewczynke, maz mowi, ze wolalby chlopca, cho oczywiscie oby bylo zdrowe, ja czuje, ze bedzie dziewczynka, a i wspolzylismy ze 2 dni przed owu. Mi wszystko jedno.
Ja bym właśnie chciała chłopca [emoji7] ale to loteria, nie wierzę, że te wszystkie "metody na płeć dziecka" działają :/ musimy jakoś wytrzymać do tego 16tc i zobaczymy...

Ja w związku z tym, że mam syna chciałabym córe :) ale najważniejsze żeby donosic, było zdrowe i poszło wszystko ok [emoji851]

Ja w związku z tym, że mam syna chciałabym córe :) ale najważniejsze żeby donosic, było zdrowe i poszło wszystko ok [emoji851]
Właśnie u mnie jest dokładnie tak samo, przy pierwszej ciąży była mi zupełnie obojętna płeć teraz jest inaczej. Poza tym i ja i moja siostra mamy chłopców więc i moja mama się z wnusi ucieszy.

Ja też ze względu na to, że mam córeczkę chciałabym chłopca, ale z drugiej strony dziewczynkę, bo mogą tak jak ja i siostra zostać przyjaciółkami na zawsze... Dlatego obie opcje mi odpowiadają i nie chcemy znać płci do porodu. Taką niespodziankę mieliśmy też z córeczką.

Cześć dziewczyny. Udało mi się w pierwszym cyklu. Mam juz synka. Ma niecałe trzy lata. To moja piata ciaza.
IMG_20190915_112439.jpeg

reklama
Do góry