reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!

Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.

Właśnie zastanawiałam się bo jak tylko otwieram oczy to tak mi jest się Żołądek i mam uczucia pustego żołądka że od razu jest mi niedobrze…

Kurcze dziewczyny..
Tak czytam Wasze wiadomosci, kazda z Was ma jakies objawy, dolegliwosci...a ja procz wrazliwych piersi nie mam nic.
I mam nadzieje, ze to powod do radosci a nie zmarwienia.
My dzisiaj mamy kotlecika, ziemniaczki i surowke.
Nie mam zadnych zachcianek.
Czuje sie normalnie.

Kurcze dziewczyny..
Tak czytam Wasze wiadomosci, kazda z Was ma jakies objawy, dolegliwosci...a ja procz wrazliwych piersi nie mam nic.
Czuje sie normalnie.

Mam dokładnie to samo. Chociaż i piersi mi nie dokuczają ;) trochę zadyszka mnie łapie szybciej ale później się normuje ;)
Moja przyjaciółka miała tak samo, dziś ma prawie rocznego, zdrowego synka także może po prostu mamy szczęście. Ja aż do wizyty 9.10 nie mam zamiaru się tym przejmować.

Kurcze dziewczyny..
Czuje sie normalnie.

Mi mdłości 2 dzień dokuczają. Wcześniej zupełnie nic.
Piersi bolą tez dopiero od kilku dni i to delikatnie.
Nie martw się. Na bank wszystko ok

Ja cale szczescie za 2 dni bede wiedziala[emoji4][emoji173] Mnie piersi pobolewaja z reguly rano i wieczorem, a tak sa po prostu takie jakby obrzmiale. Czasami mam tez plamienia jakby brazowe, bardziej jak kawa z mlekiem. Lekarz to sprawdzal tydzien temu i mam sie nie martwic.
Mam dokładnie to samo. Chociaż i piersi mi nie dokuczają ;) trochę zadyszka mnie łapie szybciej ale później się normuje ;)
Moja przyjaciółka miała tak samo, dziś ma prawie rocznego, zdrowego synka także może po prostu mamy szczęście. Ja aż do wizyty 9.10 nie mam zamiaru się tym przejmować.

reklama
Hej. Dziewczyny może wylecę z pytaniem teraz ale nie wiem co robić. Czy, któraś z Was jest alergiczką? Kurczę coś chyba wczoraj zjadłam bo mi strasznie opuchły usta Do tego zmagamy się wszyscy w domu z jelitówką (musiałam po szpitalu coś przynieść jak byłam z córką). Byłam rano na SOR, ale nic nie podają jak ciąża, a potwierdzić mi jej nie chcieli bo się wygadałam z tą 3dniówką i wyzwali, że zarażę oddział I teraz nie wiem co robić - wypiłam wapno ale nie pomaga - i wyglądam jakbym tonę kwasu sobie wtrzyknęła..

Do góry