reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Jak byłam na ostatnim usg to lekarz powiedział, że mam 9+1, a dopiero na zdjęciu odczytałam, że 8+1. Czyli on też zawyża, a ja wolę tą drugą wersję i mówić tylko, że jestem w dziewiątym tygodniu
Ja zobaczę co mi wyjdzie we wtorek za tydzień na usg, jak pojawi się zarodek. Bo ja zawsze każdą ciąże mam młodsza

reklama
Ja dziewczyny nie mialam mdlosci w zadnej ciazy, a teraz rano jak wstane i robie wszystkim sniadanie to az mi podbija... Zastanawiam sie czy nie isc na usg, bo bylam w 7 tyg i byl zarodek i serduszko, a teraz mam dopiero 18.10 i to bedzie 12-13tydz. Idziemy w piatek na wesele i wyda sie napewno, bo ja raczej z tych pijacych i zabawowych i mowie do meza, ze moze zrobimy usg w tyg to bede wiedziala ze wszystko ok (raz mialam obumarla ciaze ok 9 tyg) a maz mowi, ze bedzie dobrze, a moze byc tak, ze zrobimy usg w tyg a ciaza moze obumrzec dzien pozniej i ma racje. Chyba zdam sie na los i poczekam do tego 18.10...

Ja zobaczę co mi wyjdzie we wtorek za tydzień na usg, jak pojawi się zarodek. Bo ja zawsze każdą ciąże mam młodsza
Powodzenia :) U mnie na usg też wyszła młodsza ciąża. Om było 6t6d a z usg 6t4d. Byłam w piątek u gina serduszko biło no i gin jak oblicza to też mówi 7 Tc a znowu w szpitalu liczą tylko pełne skończone tygodnie.

Ja dziewczyny nie mialam mdlosci w zadnej ciazy, a teraz rano jak wstane i robie wszystkim sniadanie to az mi podbija... Zastanawiam sie czy nie isc na usg, bo bylam w 7 tyg i byl zarodek i serduszko, a teraz mam dopiero 18.10 i to bedzie 12-13tydz. Idziemy w piatek na wesele i wyda sie napewno, bo ja raczej z tych pijacych i zabawowych i mowie do meza, ze moze zrobimy usg w tyg to bede wiedziala ze wszystko ok (raz mialam obumarla ciaze ok 9 tyg) a maz mowi, ze bedzie dobrze, a moze byc tak, ze zrobimy usg w tyg a ciaza moze obumrzec dzien pozniej i ma racje. Chyba zdam sie na los i poczekam do tego 18.10...
Pewnie! mąż ma rację, poczekaj na spokojnie do 18 :)

@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!

Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.

Magda, ja w straconych ciążach czułam się najgorzej. W ciazy z Natanielem też źle, ale do przeżycia i tej ciąży nie mam zamiaru porownywac, choć jest zupełnie inna. W tamtych mdlilo mnie ciągle, w tej różnie, w tamtych byłam śpiąca a w tej osłabiona, w tamtych nie gubilam włosów a w tej gubię, w tamtych nie miałam takich mocnych żył na piersiach i nogach a w tej mam. Aaa i w tej mam uderzenia gorąca.

@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!

Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.
Ja dziś chipsy wpierniczylam, Bosz...

reklama
Do góry