Ja zobaczę co mi wyjdzie we wtorek za tydzień na usg, jak pojawi się zarodek. Bo ja zawsze każdą ciąże mam młodszaJak byłam na ostatnim usg to lekarz powiedział, że mam 9+1, a dopiero na zdjęciu odczytałam, że 8+1. Czyli on też zawyża, a ja wolę tą drugą wersję i mówić tylko, że jestem w dziewiątym tygodniu
reklama
wielkopolanka
Fanka BB :)
Powodzenia i daj znać jaki wiek ciąży oceni lekarzJa zobaczę co mi wyjdzie we wtorek za tydzień na usg, jak pojawi się zarodek. Bo ja zawsze każdą ciąże mam młodsza
madziolina_p
Ja dziewczyny nie mialam mdlosci w zadnej ciazy, a teraz rano jak wstane i robie wszystkim sniadanie to az mi podbija... Zastanawiam sie czy nie isc na usg, bo bylam w 7 tyg i byl zarodek i serduszko, a teraz mam dopiero 18.10 i to bedzie 12-13tydz. Idziemy w piatek na wesele i wyda sie napewno, bo ja raczej z tych pijacych i zabawowych i mowie do meza, ze moze zrobimy usg w tyg to bede wiedziala ze wszystko ok (raz mialam obumarla ciaze ok 9 tyg) a maz mowi, ze bedzie dobrze, a moze byc tak, ze zrobimy usg w tyg a ciaza moze obumrzec dzien pozniej i ma racje. Chyba zdam sie na los i poczekam do tego 18.10...
madziolina_p
aaaa noi gotuje sie rosolek!
Powodzenia U mnie na usg też wyszła młodsza ciąża. Om było 6t6d a z usg 6t4d. Byłam w piątek u gina serduszko biło no i gin jak oblicza to też mówi 7 Tc a znowu w szpitalu liczą tylko pełne skończone tygodnie.Ja zobaczę co mi wyjdzie we wtorek za tydzień na usg, jak pojawi się zarodek. Bo ja zawsze każdą ciąże mam młodsza
Pewnie! mąż ma rację, poczekaj na spokojnie do 18Ja dziewczyny nie mialam mdlosci w zadnej ciazy, a teraz rano jak wstane i robie wszystkim sniadanie to az mi podbija... Zastanawiam sie czy nie isc na usg, bo bylam w 7 tyg i byl zarodek i serduszko, a teraz mam dopiero 18.10 i to bedzie 12-13tydz. Idziemy w piatek na wesele i wyda sie napewno, bo ja raczej z tych pijacych i zabawowych i mowie do meza, ze moze zrobimy usg w tyg to bede wiedziala ze wszystko ok (raz mialam obumarla ciaze ok 9 tyg) a maz mowi, ze bedzie dobrze, a moze byc tak, ze zrobimy usg w tyg a ciaza moze obumrzec dzien pozniej i ma racje. Chyba zdam sie na los i poczekam do tego 18.10...
witam a jest tu ktoś z Warszawy lub ostroleki??? mam problem
Kiniawk
@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!
Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.
Dzień dobry niedzielne. Ale potwornie mi się dziś spało, takie sny miałam, nie mogłam się przebudzic, a jak się już udało, to wylam!! Aaaa!!
Poza tym w nocy tak mnie wzięło na pieczarki smażone w jajku i bułce tartej. Wstałam po 23 i usmazylam sobie 5sztuk.
Tak mi się ręce trzęsły, w żołądku ściskało i musiałam hahha zjadłam i poszłam spać. Tak to jest jak się ogląda instagrama przed snem i ogląda jedzonko hihi.
Magda, ja w straconych ciążach czułam się najgorzej. W ciazy z Natanielem też źle, ale do przeżycia i tej ciąży nie mam zamiaru porownywac, choć jest zupełnie inna. W tamtych mdlilo mnie ciągle, w tej różnie, w tamtych byłam śpiąca a w tej osłabiona, w tamtych nie gubilam włosów a w tej gubię, w tamtych nie miałam takich mocnych żył na piersiach i nogach a w tej mam. Aaa i w tej mam uderzenia gorąca.
Ja dziewczyny nie mialam mdlosci w zadnej ciazy, a teraz rano jak wstane i robie wszystkim sniadanie to az mi podbija... Zastanawiam sie czy nie isc na usg, bo bylam w 7 tyg i byl zarodek i serduszko, a teraz mam dopiero 18.10 i to bedzie 12-13tydz. Idziemy w piatek na wesele i wyda sie napewno, bo ja raczej z tych pijacych i zabawowych i mowie do meza, ze moze zrobimy usg w tyg to bede wiedziala ze wszystko ok (raz mialam obumarla ciaze ok 9 tyg) a maz mowi, ze bedzie dobrze, a moze byc tak, ze zrobimy usg w tyg a ciaza moze obumrzec dzien pozniej i ma racje. Chyba zdam sie na los i poczekam do tego 18.10...
Ja dziś chipsy wpierniczylam, Bosz...@Dmalw wspolczuje, to są właśnie ohydne mdłości!!
reklama
U mnie frytki, kotlety i surówkaaaaa noi gotuje sie rosolek!
Podziel się: