Lilka455
Fanka BB :)
I mamy kolejnego dorodnego faceta na pokładzie, gratulacjeWiktorek wita wszystkie baby mamy godz. 10:55, waga 4000g, dł. 58 cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I mamy kolejnego dorodnego faceta na pokładzie, gratulacjeWiktorek wita wszystkie baby mamy godz. 10:55, waga 4000g, dł. 58 cm
Haha albo na męża może coś pomożeNie wiem jak Wy dziewczyny w dwupaku, ale ja już tak zazdroszczę rozpakowanym, ze aż moja euforia sięga zenitu! [emoji171] No kuzwa chyba na rower wskoczę [emoji23][emoji23][emoji23]
Haha albo na męża może coś pomoże [emoji85]
Szybko zleci ! Zobaczysz. Nim się obejrzysz a tu już 40 tc będzie [emoji2960]mi szpitalu biorą pod uwagę OMO.
Gdyby nie to, że moja kruszyna musi robic masę juz bym coś działała[emoji23][emoji23][emoji23] kurczę chyba zwiększę częstotliwość
Wiktorek wita wszystkie baby mamy godz. 10:55, waga 4000g, dł. 58 cm
Wow! Ale kawał chłopaka! super !Wiktorek wita wszystkie baby mamy godz. 10:55, waga 4000g, dł. 58 cm
Podobno lubi tak być lekarz mi dzisiaj powiedział jak mnie badal, ,e często w jego praktyce jest tak, że jak kobieta gdzieś ma zagrożenie przedwczesnego porodu to później przenosi ciaze. u mnie się sprawdziło.Mam taką cichą nadzieję [emoji16] ostatnio wyczekiwałam nieszczęsnych 7 tygodni bo mówili o porodzie przedwczesnym, prawie doczekałam więc 3 tygodnie też jakoś (chyba) wytrzymam, chociaż z każdym dniem jest coraz ciężej, brzuch mi urósł jak nie wiem co i rozstęp na rozstępie [emoji85] (aż szczypie).
[emoji23][emoji23][emoji23] kurczę chyba zwiększę częstotliwość
Jak Wy to robicie dziewczyny, dla mnie z ogromnym brzuchem to prawie niewykonalne Ale chyba zacznę dzisiaj jakieś generalne porządki w domu, nie wiem, mycie podłogi na kolanach?