Charlotte21
Fanka BB :)
Szybko zleci ! Zobaczysz. Nim się obejrzysz a tu już 40 tc będzie mi szpitalu biorą pod uwagę OMO.Ja doczekuje do donoszenia, według OM- dopiero w niedzielę będzie 37 tydzień, według USG - już wczoraj pyknął [emoji16]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Szybko zleci ! Zobaczysz. Nim się obejrzysz a tu już 40 tc będzie mi szpitalu biorą pod uwagę OMO.Ja doczekuje do donoszenia, według OM- dopiero w niedzielę będzie 37 tydzień, według USG - już wczoraj pyknął [emoji16]
Szybko zleci ! Zobaczysz. Nim się obejrzysz a tu już 40 tc będzie mi szpitalu biorą pod uwagę OMO.
No właśnie to może wtedy jakas średnia biorą?A wiesz, ze mi w każdej tez brali OM, a nie USG. Dlatego cieszę się, ze dzisiaj 38 tc, bo pewnie potraktują mnie jako termin na 22.05. Tylko, ze u Ciebie dwa dni różnicy. A u mnie aż 9 [emoji15]
Powodzenia....Powodzenia. Czekamy na wieści
No właśnie [emoji848] to może wtedy jakas średnia biorą?
U mnie tak samo , wczoraj w szpitalu kazali przyjść na kolejne ktg w terminie z OM nie z usg, ale ze za pierwszym peazrm urodzilam w dokladnie dniu terminiu z usg , teraz tez tym sie sugeruje, a jam bedzie zobaczymy [emoji847]
Wiktorek wita wszystkie baby mamy godz. 10:55, waga 4000g, dł. 58 cm