Piękne sowki . Moja mama akurat robi misie na szydełku i już też mam powoli kolekcję
Ja wczoraj zjadłam cała paczkę sercowych cheetos...tak mi się chciało mówię trudno . Chce mi się to zjem.
@Karolina1988* czekam na dalsze wieści z niecierpliwością. ! Dobrze że jesteś w szpitalu bo oni będą Cię monitorować na okrągło. W domu to człowiek by posiwial.
Ja ostatnio znowu się beksa zeobilam dzisiaj mąż musiał jechać do rodziców i ryczalam że sama zostaje...tak mi smutno było ze jak brałam prysznic to mi ciągle oczy się pocily!
Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest. Jak np przyjmuja nas na oddzial po terminie albo wlasnie jak się dopiero akcja porodowa rozkręca to lokują nas najpierw na sali. A potem przechodzimy na salę porodowa.? Tak coś trezba że sobą mieć ? Zastanawiam się wlasbie czy nie spakowac tak torby że podzielić na rzrczy na czas porodu i po.
Jeśli wybrałaś sama szpital gdzie chcesz rodzić to polecam skontaktować się z nimi i dowiedzieć dokładnie bo każdy szpital może mieć inne wytyczne.
Ja się dowiem dokładnie w sobotę jak się u mnie wszystko będzie odbywało, napisałam tylko pytanie czy podczas akcji porodowej od 1 etapu trzeba mieć maseczkę. I tak czekam na odpowiedź...
Udało mi się znaleźć filmik jak wygląda moment przyjęcia do porodu tam gdzie będę chciała rodzić:
Ostatnia edycja: