Lilka455
Fanka BB :)
Nie chce sie jakoś wymadrzac , ale z tego co wiem kremy z filtrem nie sa polecane dla noworodka. W ogole z tego co kojaze dzieci pownizej 6 miesiaca życia nie powinny byc nimi smarowane. Chwila na sloneczku nikomu nie zaszkodzi , a tak to bede dzidziuśia wozkiem tylem do slonca obracac. Jesli chodzi o spacery to pierwsze 2 tyg poki nie dostanie pierwszych szczepien bede wietrzyc przy otwartm oknie dzidziusia, lub pod blokiem mamy park przy domu nie mam zejscia bezposrednio na ulice tylko tak jakby w lesie. Pozniej juz na samotne spacery jak najbardziej, unikać będę skupisk co najmniej tyle ile beda zlecać moi lekarze.Ja kupiłam w zestawie jukki razem z kokonem i materacykiem do wózka.
Jak zapatrujecie się na spacery w obecnej sytuacji? Ja mieszkam w bloku i mam balkon, zamówiłam emolient +50 spf od pierwszych dni życia bo zamierzam z małym siedzieć na balkonie kiedy mój nie będzie mógł znieść mi wózka
Macie w planach jakieś dłuższe spacerki z bobaskami? (chodzi mi głównie o obecną sytuację z epidemią...)
I jeszcze jedno, może trochę głupie pytanie, ale Was też bolą piersi? Ja właśnie wróciłam spod prysznica i normalnie czuję jakbym miała dwie bomby
Co do piersi to mam tkliwe cala ciążę