reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja dzisiaj tez musialam jechac do szpitala, bo od wczoraj sie zle czulam. Tak samo bylo z moim drugim synem, skoki temperatury, zimno, cieplo, slaba, bole miesni. No i mam infekcje tam na dole. Dobrze, ze pojechalam, bo wlasnie z tego powodu urodzilam przedwczesnie wtedy.
U mnie było to samo z pierwszym synem w 36 tc, ale na szczecie pojechałam i zatrzymali wszystko 😊 zdrówka! 😘

Dziewczyny zamawiacie tym czasie jedzenie do domu ? Kurde niby nie ma przeciwskazan do zamawiania jedzenia z restauracji, a nawet zachęcają zeby te restauracje nie popadaly, ja nie wiem 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ A już tak mi się nie chce gotowac chętnie bym jutro obiad zamowila i z głowy...

Dziewczyny zamawiacie tym czasie jedzenie do domu ? Kurde niby nie ma przeciwskazan do zamawiania jedzenia z restauracji, a nawet zachęcają zeby te restauracje nie popadaly, ja nie wiem 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ A już tak mi się nie chce gotowac chętnie bym jutro obiad zamowila i z głowy...
My w weekend przeważnie zamawiamy... Wiadomo, zawsze jest jakieś ryzyko... ale tłumaczę sobie, że z produktami w sklepie tez tak jest... kupując chleb, bułeczki, mięso itp 🙈

Ja powiem tak moja sąsiadka pracuje w gastronomii jej mąż właśnie składa u mnie łóżeczko 😅 jak jest teraz w knajpach pow mi że naprawdę bardzo przestrzegają zasad higieny i wogole wszyscy robią w rękawiczkach i maseczkach wszystko jest bardzo dokładnie myte i sterylne że względu że każdy z nich podchodzi do tego tak jakby miał do to jeść ktoś z ich bliskich a po drugie wszyscy chcą żeby było wszystko ok bo zadba restauracja nie chce popsuć sobie opinii zwłaszcza w takim czasie kiedy krucho im się wiedzie ...

Ja powiem tak moja sąsiadka pracuje w gastronomii jej mąż właśnie składa u mnie łóżeczko 😅 jak jest teraz w knajpach pow mi że naprawdę bardzo przestrzegają zasad higieny i wogole wszyscy robią w rękawiczkach i maseczkach wszystko jest bardzo dokładnie myte i sterylne że względu że każdy z nich podchodzi do tego tak jakby miał do to jeść ktoś z ich bliskich a po drugie wszyscy chcą żeby było wszystko ok bo zadba restauracja nie chce popsuć sobie opinii zwłaszcza w takim czasie kiedy krucho im się wiedzie ...
No nareszcie nasza pesymistka napisala cos pozytywnego od jutra zamawiam, albo nie nawet zaraz pizzę na kolację zamówię 🤣🤣🤣 pokaż jak już zrobisz całe łóżeczko 😁

Ja się mimo wszystko boję. Mój mąż na szczęście lubi gotować 😀

U mnie tak skromnie bo skromnie ale jest 🙂 kocyki i inne pierdolki pochowane żeby się nie kurzyły 😅 zresztą wszystko i tak przykrylam wszystko folia ci by się nie kurzyło 😁😅 jeszcze jakas maskotka dojdzie itp. a pod główka pieluszka bambusowa i kocyk do przykrycia 🙂

Załączniki

• IMG_20200407_185520.jpg
    IMG_20200407_185520.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 139
  • IMG_20200407_185557.jpg
    IMG_20200407_185557.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 136
No ja nie wiem, znam osobę, ktorej maz pracuje w Niemczech, zjechał kilka dni temu i zona normalnie pracuje na kuchni w restauracji, zeby wlasnie strat pracodawca nie mial. Nieodpowiedzialne. Ja nie ukrywam od lutego nie jadamy poza domem i niestety to jeszcze potrwa, bo sie jednak boję.

reklama
Do góry