reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja dzisiaj tez musialam jechac do szpitala, bo od wczoraj sie zle czulam. Tak samo bylo z moim drugim synem, skoki temperatury, zimno, cieplo, slaba, bole miesni. No i mam infekcje tam na dole. Dobrze, ze pojechalam, bo wlasnie z tego powodu urodzilam przedwczesnie wtedy.
U mnie było to samo z pierwszym synem w 36 tc, ale na szczecie pojechałam i zatrzymali wszystko 😊 zdrówka! 😘

Dziewczyny zamawiacie tym czasie jedzenie do domu ? Kurde niby nie ma przeciwskazan do zamawiania jedzenia z restauracji, a nawet zachęcają zeby te restauracje nie popadaly, ja nie wiem 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ A już tak mi się nie chce gotowac chętnie bym jutro obiad zamowila i z głowy...

Dziewczyny zamawiacie tym czasie jedzenie do domu ? Kurde niby nie ma przeciwskazan do zamawiania jedzenia z restauracji, a nawet zachęcają zeby te restauracje nie popadaly, ja nie wiem 🤦‍♀️🤷🏼‍♀️ A już tak mi się nie chce gotowac chętnie bym jutro obiad zamowila i z głowy...
My w weekend przeważnie zamawiamy... Wiadomo, zawsze jest jakieś ryzyko... ale tłumaczę sobie, że z produktami w sklepie tez tak jest... kupując chleb, bułeczki, mięso itp 🙈

Ja powiem tak moja sąsiadka pracuje w gastronomii jej mąż właśnie składa u mnie łóżeczko 😅 jak jest teraz w knajpach pow mi że naprawdę bardzo przestrzegają zasad higieny i wogole wszyscy robią w rękawiczkach i maseczkach wszystko jest bardzo dokładnie myte i sterylne że względu że każdy z nich podchodzi do tego tak jakby miał do to jeść ktoś z ich bliskich a po drugie wszyscy chcą żeby było wszystko ok bo zadba restauracja nie chce popsuć sobie opinii zwłaszcza w takim czasie kiedy krucho im się wiedzie ...

Ja powiem tak moja sąsiadka pracuje w gastronomii jej mąż właśnie składa u mnie łóżeczko 😅 jak jest teraz w knajpach pow mi że naprawdę bardzo przestrzegają zasad higieny i wogole wszyscy robią w rękawiczkach i maseczkach wszystko jest bardzo dokładnie myte i sterylne że względu że każdy z nich podchodzi do tego tak jakby miał do to jeść ktoś z ich bliskich a po drugie wszyscy chcą żeby było wszystko ok bo zadba restauracja nie chce popsuć sobie opinii zwłaszcza w takim czasie kiedy krucho im się wiedzie ...
No nareszcie nasza pesymistka napisala cos pozytywnego od jutra zamawiam, albo nie nawet zaraz pizzę na kolację zamówię 🤣🤣🤣 pokaż jak już zrobisz całe łóżeczko 😁

Ja się mimo wszystko boję. Mój mąż na szczęście lubi gotować 😀

U mnie tak skromnie bo skromnie ale jest 🙂 kocyki i inne pierdolki pochowane żeby się nie kurzyły 😅 zresztą wszystko i tak przykrylam wszystko folia ci by się nie kurzyło 😁😅 jeszcze jakas maskotka dojdzie itp. a pod główka pieluszka bambusowa i kocyk do przykrycia 🙂

Załączniki

• IMG_20200407_185520.jpg
    IMG_20200407_185520.jpg
    1,9 MB · Wyświetleń: 142
  • IMG_20200407_185557.jpg
    IMG_20200407_185557.jpg
    1,7 MB · Wyświetleń: 139
No ja nie wiem, znam osobę, ktorej maz pracuje w Niemczech, zjechał kilka dni temu i zona normalnie pracuje na kuchni w restauracji, zeby wlasnie strat pracodawca nie mial. Nieodpowiedzialne. Ja nie ukrywam od lutego nie jadamy poza domem i niestety to jeszcze potrwa, bo sie jednak boję.

reklama
Do góry