To ja jeszcze poczekam bo zamawiałam 18.03.Właśnie dostałam maila z apteki Gemini, że kompletują moje zamówienie z dnia 13.03. Kto zamawiał w podobnym czasie, to niedługo dostanie
reklama
MDNMO
Fanka BB :)
podpowiedzcie proszę jaki rozmiar ubranek kupowałyście dla dziecka?
Ja zamawiam przez internet i w koszyku mam same 56
i sama nie wiem
Ja wyłącznie 62 i wzwyż. Moje dzieci miały 53 i 56 i te 62 w większości były delikatnie większe i to tylko na chwilkę. Aktualnie teraz tez od 62 startujemy.
podpowiedzcie proszę jaki rozmiar ubranek kupowałyście dla dziecka?
i sama nie wiem
Ja właśnie skończyłam prać i prasować ubranka, leżą już w komodzie przygotowane i 2/3 tego co mam jest w rozmiarze 56, a tak 1/3 to rozmiar 62.
Lilka455
Ja mam 56 i 62 głównie, kilka 50 na sam początek, bo mój pierwszy syn byl malutki i mala tez niewiele większa jak porównuje usg .podpowiedzcie proszę jaki rozmiar ubranek kupowałyście dla dziecka?
i sama nie wiem
Lilka455
Przyszła paczka z Polski uff , mam nosidełko i szumisia , pieluchy i kocyki na tym mi najbardziej zależało, po Wielkanocy jak nic się nie zmieni to wyślą mi łóżeczko i wozek , teraz jak bym nie daj Boze urodzila to i tak na spacer nie wyjdę to nie potrzebuje wozka , a łóżeczko mogę odkupić na szybkonod kogos albo dostawke i z głowy , jeszcze wanienka i koszule do karmienia i z głowy będę miec.
U mnie dzis śląskie jedzenie gotuje żurek i mielone z ziemniaczkami i buraczkami, ale jak sobie pomyśle ile pracy jeszcze to mi się nie chce ale zupa gotowa prawie .
U mnie dzis śląskie jedzenie gotuje żurek i mielone z ziemniaczkami i buraczkami, ale jak sobie pomyśle ile pracy jeszcze to mi się nie chce ale zupa gotowa prawie .
K
karo88*
Gość
Mam pytanie o szumisia sprawdza się ? Bo zastanawiam się nad jego kupnemPrzyszła paczka z Polski uff , mam nosidełko i szumisia , pieluchy i kocyki na tym mi najbardziej zależało, po Wielkanocy jak nic się nie zmieni to wyślą mi łóżeczko i wozek , teraz jak bym nie daj Boze urodzila to i tak na spacer nie wyjdę to nie potrzebuje wozka , a łóżeczko mogę odkupić na szybkonod kogos albo dostawke i z głowy , jeszcze wanienka i koszule do karmienia i z głowy będę miec.
Lilka455
Nie wiem , bo przy malym nie mialam bo mi było szkoda kasy one wtedy byly nowością i 250 zł kosztolwaly teraz są zamienniki i za 115 kupilam taka soowe na allegro ma 5 rodzajów szumu i woreczek z imieniemMam pytanie o szumisia sprawdza się ? Bo zastanawiam się nad jego kupnem
Załączniki
K
karo88*
Gość
Cudna też jest też szukam czegoś tańszego bo 200 zł to trochę dużo jak dla mnie ....muszę poszukać jeszcze na stronach ...Nie wiem , bo przy malym nie mialam bo mi było szkoda kasy one wtedy byly nowością i 250 zł kosztolwaly teraz są zamienniki i za 115 kupilam taka soowe na allegro ma 5 rodzajów szumu i woreczek z imieniem
reklama
MDNMO
Nie wiem , bo przy malym nie mialam bo mi było szkoda kasy one wtedy byly nowością i 250 zł kosztolwaly teraz są zamienniki i za 115 kupilam taka soowe na allegro ma 5 rodzajów szumu i woreczek z imieniem [emoji7]
Ach te imię... piękne! [emoji7]
Podziel się: