reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jest strona Link do: Laktacyjny Leksykon Leków tu jest klasyfikacja leków w ciąży i przy laktacji. Nuektóre antybiotyki sa jak paracetamol pod tym względem
No u mnie właśnie tez coś zaczyna brać, kaszel mokry, ale tak aż spod mostka. Nie dość, że bezsenność to kaszel. Ale do lekarza pójdę dopiero w poniedziałek.
Są antybiotyki bezpieczne w ciąży tak jak i niektóre leki, tylko najważniejsze hy brać je po konsultacji z lekarzem, a nie samemu [emoji6]
Inhalator! Moje odkrycie roku 2019. Inhalacja z soli fizjologicznej działa cuda. A laktator dodatkowo warto miec przy dziecku. Zobacz jeszcze tą stronkę co wrzucułam, dużo leków nie jest szkodliwych
A tak zapytam, macie jakieś domowe lub ziołowe sposoby na mokry kaszel? Takie dozwolone nam brzuchatym?

@Lilka455 Też się przyłączam do gratulacji ! Piękne zdjęcia. Naprawdę :) ciąża Ci ewidentnie służy :D
Ja to się śmiałam trochę przez łzy, że męża mojego sparaliżował strach i dotarło do niego, że za jak wszystko będzie w terminie to za niecałe 11 tygodni będzie Malutka na świecie i nie mam prawie żadnych zdjęć w ciąży ! A jesteśmy maniakami do robienia zdjęć. Mamy lustrznkę i hobbistycznie robiliśmy zdjęcia. Mamy z każdych wyjazdów, z każdych uroczystości, grilli , no z wszystkiego. A moich zdjęć z brzuchem to może ze 3 :D sama mówiałam w lustrze robić aby mieć pamiątkę. Taki paraliż :D

Hej. U nas dziś piękna pogoda. :) Wczorajszy dzień 1/70 bez cukru, zaliczam na 4/5. Dziś będzie lepiej. Strasznie mi się chce truskawek 😋. Co ja poczne ? Mała kopie jak szalona. Jakie plany na dziś ?

reklama
Witajcie w piękny dzień. U nas słońce od rana ale oczywiście zaczęła się sobota i mała tak co każdy weekend jak przychodzi sobota i niedziela jest o wiele mniej aktywna niż na tygodniu i to tak zawsze. Nie wie czy wyczuwa że weekend ale zawsze się rozleniwia a ja się zamartwiam.

Do góry