reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Jest strona Link do: Laktacyjny Leksykon Leków tu jest klasyfikacja leków w ciąży i przy laktacji. Nuektóre antybiotyki sa jak paracetamol pod tym względem
No u mnie właśnie tez coś zaczyna brać, kaszel mokry, ale tak aż spod mostka. Nie dość, że bezsenność to kaszel. Ale do lekarza pójdę dopiero w poniedziałek.
Są antybiotyki bezpieczne w ciąży tak jak i niektóre leki, tylko najważniejsze hy brać je po konsultacji z lekarzem, a nie samemu [emoji6]
Inhalator! Moje odkrycie roku 2019. Inhalacja z soli fizjologicznej działa cuda. A laktator dodatkowo warto miec przy dziecku. Zobacz jeszcze tą stronkę co wrzucułam, dużo leków nie jest szkodliwych
A tak zapytam, macie jakieś domowe lub ziołowe sposoby na mokry kaszel? Takie dozwolone nam brzuchatym?

@Lilka455 Też się przyłączam do gratulacji ! Piękne zdjęcia. Naprawdę :) ciąża Ci ewidentnie służy :D
Ja to się śmiałam trochę przez łzy, że męża mojego sparaliżował strach i dotarło do niego, że za jak wszystko będzie w terminie to za niecałe 11 tygodni będzie Malutka na świecie i nie mam prawie żadnych zdjęć w ciąży ! A jesteśmy maniakami do robienia zdjęć. Mamy lustrznkę i hobbistycznie robiliśmy zdjęcia. Mamy z każdych wyjazdów, z każdych uroczystości, grilli , no z wszystkiego. A moich zdjęć z brzuchem to może ze 3 :D sama mówiałam w lustrze robić aby mieć pamiątkę. Taki paraliż :D

Hej. U nas dziś piękna pogoda. :) Wczorajszy dzień 1/70 bez cukru, zaliczam na 4/5. Dziś będzie lepiej. Strasznie mi się chce truskawek 😋. Co ja poczne ? Mała kopie jak szalona. Jakie plany na dziś ?

reklama
Witajcie w piękny dzień. U nas słońce od rana ale oczywiście zaczęła się sobota i mała tak co każdy weekend jak przychodzi sobota i niedziela jest o wiele mniej aktywna niż na tygodniu i to tak zawsze. Nie wie czy wyczuwa że weekend ale zawsze się rozleniwia a ja się zamartwiam.

Do góry