A słyszy dobrze na to ucho? Dobrze, ze ją nie boli , miałam zapalenie ucha i wiem jaki to ból, bez ketonalu się nie obyło.A ja tak na wesoło dziś [emoji6]
Ja już przy pierwszej ciąży mialam położną i przyznam, że to super sprawa. Trafiłam tak, że mogłam z nia o wszystkim rozmawiać [emoji173]
Przyjeżdżała, rozmawiała, badała, złota kobieta. Teraz miaľm się umówić z nia id począku lutego, ale cały czs coś.
Teraz siedzę z moja 3 latka w domu bo w piatwk jej krew z ucha leciała, żasen laryngolog noe wie co się stało, niby perforacja błony bębenkowej i stan zapalny, ale moja młoda nic sie nie skarży, nic ja nie boli, jak by nic nie było [emoji33] No i siedzimy, aż sie zagoi i w pon kontrola.
A niby mam unikać stresu, taaaa przy drugim dziecku na głowie nie da rady [emoji1787]
reklama
Lilka455
Fanka BB :)
Wiem, że się martwisz ale skoro lekarze mówią, że to nie jest to groźne to trzeba im wierzyć i żyć normalnie już bez stresu . Tym bardziej, że drugi maluch potrzebuje spokojnej mamy ❤ A przy okazji mały został przebadany i masz pewność że jest zdrowy jak mała rybka
"Słodkie" mamy pozwalacie sobie dzisiaj na pączka ?? Bo ja chyba się nie oprę pokusie na
Wlasnie zajadam i wszystko ze zdj się zgadza jeden donat = wielki brzuch
Eeee nam to już smukła sylwetka na razie nie grozi więc jedzcie ile możecieWlasnie zajadam i wszystko ze zdj się zgadza jeden donat = wielki brzuch
Zobacz załącznik 1083099
MonikaRoszko
No właśnie słyszy, nie boli, nie swędzi [emoji848]A słyszy dobrze na to ucho? Dobrze, ze ją nie boli , miałam zapalenie ucha i wiem jaki to ból, bez ketonalu się nie obyło.
Ja w czerwcu miałam zapalenie ucha to wszystko gryzłam z bólu, i tez byłam zaskoczona.
julia2s
Kochane z cukrzyca - mialyscie jakies objawy? Tak czytam o tych ketonach i ciagle mnie to zastanawia, bo jak mialam wizyte u poloznej to wyszly ketony w moczu, ale tylko zapytala czy jem i pije ok i to tyle. A ja jestem taka slaba ciagle spie i ciagle zmeczona. Mam anemie co prawda, ale w kazdej ciazy mialam, a w zadnej nie spalam tyle co teraz. U mnie nie robia krzywej ot tak o i zastanawiam sie czy nie naciskac, bo juz sama nie wiem. Zelazo biore dopiero od tygodnia. Bede miala USG 3 marca zeby sprawdzic czy dzidzia rosnie ok, bo przez ten niski hormon pappa jest ryzyko, ze lozysko moze nie pracowac jak powinno i przy tym bede miala spotkanie z konsultantem to z nim pogadam, ale tak mysle, czy wczesniej wizyty z polozna znowu nie umowic.
M
martie
Gość
Hej Dziewczyny. Miała któraś z Was plamienia na tym etapie ciąży? Ja od wczoraj czasem mam drobne różowe plamki śluzu przy podcieraniu, oczywiście mój lekarz jest na urlopie idę dzisiaj do innego, ale może któraś z Was też to przechodziła i jest w stanie mnie uspokoić że to nie musi być nic groźnego?
Milcziena
Ja miałam delikatne jasnoróżowe jednorazowe plamienia co kilka dni, lekarz mi powiedział, że tak się może już zdarzać na tym etapie ciąży, bo wszystko jest mocno ukrwione i mogło pęknąć jakieś naczynko, ale warto to skonsultować choćby z innym lekarzem.Hej Dziewczyny. Miała któraś z Was plamienia na tym etapie ciąży? Ja od wczoraj czasem mam drobne różowe plamki śluzu przy podcieraniu, oczywiście mój lekarz jest na urlopie[emoji19] idę dzisiaj do innego, ale może któraś z Was też to przechodziła i jest w stanie mnie uspokoić że to nie musi być nic groźnego?
Lilka455
Mi mówił lekarz, że jak są takie plamienia np po stostunku lub po wizycie lekarskiej to nie ma czym się martwić.Hej Dziewczyny. Miała któraś z Was plamienia na tym etapie ciąży? Ja od wczoraj czasem mam drobne różowe plamki śluzu przy podcieraniu, oczywiście mój lekarz jest na urlopie idę dzisiaj do innego, ale może któraś z Was też to przechodziła i jest w stanie mnie uspokoić że to nie musi być nic groźnego?
KundaKunda
Wszystko będzie dobrze ZobaczyszJuz po kardiologu, synek ma maleńka dziurkę na sedruszku i strune rzekomą taka żyłkę, co ma nie wpływać na jego zdrowe po prostu przy chorobie i wysilku bedzie mial szmery na serduszku. Zrobili mu ekg i usg serca. Przy okazji usg narządów, całej jamy brzusznej, nerki i usg szyji tu wszystko jest ok. Ale ja jako mam i tak jestem przerazona.
Mój mały dzisiaj mnie szczypał od środka. Skubany jeden. Dziwne uczucie. Pewnie się wgryzł w macicę
A ja dzisiaj zjadłam jednego pączka. Mężowi zabroniłam kupować więcej, bo bym zeżarła wszystkiena raz
reklama
MonikaRoszko
Ciebie szczypie, mnie młoda tak kopie, że mnie brzuch boli [emoji2962] Ostatnio tak głowę wypychała, że widac było wypukłość jak pół piłki do tenisa, aż mąż był w szoku. Ciasno jej się chyba robi [emoji1787]Wszystko będzie dobrze [emoji6] Zobaczysz [emoji16]
Mój mały dzisiaj mnie szczypał od środka. Skubany jeden. Dziwne uczucie. Pewnie się wgryzł w macicę [emoji23]
A ja dzisiaj zjadłam jednego pączka. Mężowi zabroniłam kupować więcej, bo bym zeżarła wszystkiena raz [emoji23]
Podziel się: