I jak przeszło ? Trzymam kciuki , będzie ok pewnie macica ćwiczy ale sprawdzić trzebaNo i pojawiły się u mnie jakieś dziwne skurcze... dzwoniłam do lekarza i kazał wziąć 2 nospy i poczekać, jeżeli skurcze zaprzestana to mam przyjechać po południu do niego do gabinetu i zobaczymy co się dzieje a jeśli nie przestanie to mam podjechać do szpitala... :-(
reklama
Troszkę się uspokoilam. Jednak to tylko macica stąd te skurcze. Mam jeść magnez i powinno ustąpić. Lekarz zbadał mnie dokładnie i zarówno łożysko jak i szyjka są w porządku. Maluszek też ma wszystkie parametry w normieI jak przeszło ? Trzymam kciuki , będzie ok pewnie macica ćwiczy ale sprawdzić trzeba
KundaKunda
Fanka BB :)
Rewelacyjne wieści cieszę się, że wszystko w porządkuTroszkę się uspokoilam. Jednak to tylko macica stąd te skurcze. Mam jeść magnez i powinno ustąpić. Lekarz zbadał mnie dokładnie i zarówno łożysko jak i szyjka są w porządku. Maluszek też ma wszystkie parametry w normie
Cudnie to odpoczywaj, bierz magnez i spokojnie do przoduTroszkę się uspokoilam. Jednak to tylko macica stąd te skurcze. Mam jeść magnez i powinno ustąpić. Lekarz zbadał mnie dokładnie i zarówno łożysko jak i szyjka są w porządku. Maluszek też ma wszystkie parametry w normie
Właśnie siedzę w poczekalni do diabetologa... Coraz gorsze mam te cukry, czuję że bez insuliny się nie obejdzie niebawem..
Jak wysokie masz cukry? Utrzymują się stale wysokie? Też jestem pod opieką diabetologa.. Narazie na diecie..Cudnie to odpoczywaj, bierz magnez i spokojnie do przodu
Właśnie siedzę w poczekalni do diabetologa... Coraz gorsze mam te cukry, czuję że bez insuliny się nie obejdzie niebawem..
mamahelenki92
a ja dostałam kwiaty. Mąż dostał domowa pizzę
mamahelenki92
Na razie na czczo śliczne, max 84, ale po posiłkach powoli są 125-135.Jak wysokie masz cukry? Utrzymują się stale wysokie? Też jestem pod opieką diabetologa.. Narazie na diecie..
Jestem po wizycie, Pani dr mówi, że ponieważ nie mam ketonow w moczu, wagę mam stałą od miesiąca, to nie widzi jeszcze powodów do niepokoju i nie dała mi insuliny. Mam lekko skorygować dietę.
reklama
A jaką masz normę cukru po posiłkach? Moja doktorka mówiła że spokojnie godzinę po posiłku jak są do 140 to są w normie. Ja niestety mam problem z tymi rano ponieważ już nie wiem co jeść na noc zeby trzymały się do 90.Na razie na czczo śliczne, max 84, ale po posiłkach powoli są 125-135.
Jestem po wizycie, Pani dr mówi, że ponieważ nie mam ketonow w moczu, wagę mam stałą od miesiąca, to nie widzi jeszcze powodów do niepokoju i nie dała mi insuliny. Mam lekko skorygować dietę.
Podziel się: