reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

U mnie pierwsza ciąża była jak marzenie a ta masakryczna :/ Są dni, że jest ok... ale zawroty głowy, nudności meczą mnie do dziś...
Dodatkowo dochodzą 'humory ciążowe', które też nie były mi znane podczas pierwszej ciąży. Czasami potrafię się rozplakac z byle czego i nie potrafić się cieszyć... Po jakims czasie mija ale te chwile są masakryczne :(

reklama
u mnie początek był ciężki - złe samopoczucie, wymioty, ból żołądka, migreny, deprecha..
2 trymestr bajka 🥰 czuję się bardzo dobrze, mam dobry humorek, dobrze się wysypiam, dzidzia jest aktywna więc ja jestem spokojna. zostały mi 3 miesiące do porodu :)
chodzę na szkołę rodzenia, w lutym mam 3 prenatalne, wyprawka się kompletuje - oby tak dalej 8-) 🙏

u mnie początek był ciężki - złe samopoczucie, wymioty, ból żołądka, migreny, deprecha..
2 trymestr bajka 🥰 czuję się bardzo dobrze, mam dobry humorek, dobrze się wysypiam, dzidzia jest aktywna więc ja jestem spokojna. zostały mi 3 miesiące do porodu :)
chodzę na szkołę rodzenia, w lutym mam 3 prenatalne, wyprawka się kompletuje - oby tak dalej 8-) 🙏
Na kiedy masz termin ? Ja też za chwilę kończę drugi trymestr. ;) Moja Michalina też nie źle kopie. Ja powoli biorę się za ogarnięcie ubranek. Mam sporo po córce , ale jednak trochę brakuje. Fotelik musimy też kupić.

reklama
Do góry