reklama
KundaKunda
Fanka BB :)
Ooo tak! Różne bóle, ale głównie jelitoweDziewczyny, czy też odczuwacie jeszcze czasami ból brzucha?
Czasami coś mnie w brzuchu zaboli, ale to najczęściej przemieszczający się bąk
Co do energii to ogólnie to nie mam na co narzekać, jakaś mała drzemkę sobie zrobię czasami nie. Ale teraz to przeziębienie mnie dopadło takie że ho-ho walczę aktualnie z katarem i jestem wykończona. Nawet kot się na mnie obraził bo w spokoju spać nie może.
Maleństwo robi sobie imprezę w brzuchu każdego dnia około 9:00 14:00 i jak kładę się spać
Ale pojawiła się u mnie siara... Tydzień temu kilka kropli, a teraz 22 tydzień i jakby ciutek więcej nieregularnie, czy stoję czy siedzę nie ma znaczenia. Co kilka dni mam kilka kropli, dziwne to takie dla mnie ale rozumiem że ciało się zmienia i z jakiegoś powodu musi z siebie to wyrzucić. Ale kurna dzisiaj to już by mógło dać sobie spokój to ciało bo aż się plamki robią a to dopiero połowa ciąży
Co do energii to ogólnie to nie mam na co narzekać, jakaś mała drzemkę sobie zrobię czasami nie. Ale teraz to przeziębienie mnie dopadło takie że ho-ho walczę aktualnie z katarem i jestem wykończona. Nawet kot się na mnie obraził bo w spokoju spać nie może.
Maleństwo robi sobie imprezę w brzuchu każdego dnia około 9:00 14:00 i jak kładę się spać
Ale pojawiła się u mnie siara... Tydzień temu kilka kropli, a teraz 22 tydzień i jakby ciutek więcej nieregularnie, czy stoję czy siedzę nie ma znaczenia. Co kilka dni mam kilka kropli, dziwne to takie dla mnie ale rozumiem że ciało się zmienia i z jakiegoś powodu musi z siebie to wyrzucić. Ale kurna dzisiaj to już by mógło dać sobie spokój to ciało bo aż się plamki robią a to dopiero połowa ciąży
Ja mam często w pachwinach i na dole, tak jakby na pęcherzu. Ale to chyba nadal z rosnącej macicy. Czasem mam też takie jakby mi prąd szedł w pachwinie i boli mnie też często kość guziczna, i to mi się wydaje, że jest wywołane uciskiem na nerwy. I czasem boli mnie kość łonowa, ale to czytałam, że normalne. Usg miałam dwa razy odkąd mam takie bóle i póki co, wszystko jest ok. Te wszystkie bóle, oprócz tych w kościach, to mijają jak zmienię pozycję.Dziewczyny, czy też odczuwacie jeszcze czasami ból brzucha?
Aurelka1994
Mnie od początku grudnia boli tak okresowo. I tak codziennie
Dziewczyny, czy też odczuwacie jeszcze czasami ból brzucha?
Anipul
Kurcze... bo dziś aż się przestraszyłam... zaczął boleć mnie jak na okres.. ale położyłam się i po jakimś czasie przestał...Mnie od początku grudnia boli tak okresowo. I tak codziennie
Mnie też tak boli czasami, byłam u lekarza, powiedział, żeby brać magnez. No i jeśli cokolwiek niepokoi przyjść na wizytę.Kurcze... bo dziś aż się przestraszyłam... zaczął boleć mnie jak na okres.. ale położyłam się i po jakimś czasie przestał...
KundaKunda
Pamiętam, jak będąc w 7 tygodniu ciąży dostałam silnych zaparć i podczas toalety zauważyłam kilka niteczek krwi. Mało brakowało a bym zawału dostała. A najprawdopodobniej naczynko w pochwie mi pękło Teraz, jak to wspominam, to się śmieje, ale wtedy to z duszą na ramieniu się podcierałam przez kilka dni
Już po zakupach, kupiłam cudowny płaszczyk z dopinką, więc istnieje szansa, że wystarczy do końca chłodów
Już po zakupach, kupiłam cudowny płaszczyk z dopinką, więc istnieje szansa, że wystarczy do końca chłodów
reklama
KundaKunda
Ooo... Przykro mi Anipul...
Na pocieszenie mogę dodać, że jutro, jak nie za chwilę, może być lepiej
Martwisz się czymś bardziej?
Na pocieszenie mogę dodać, że jutro, jak nie za chwilę, może być lepiej
Martwisz się czymś bardziej?
Podziel się: