julia2s
Fanka BB :)
Hej kobietki, troche sie nie odzywalam, ale bylam w Polsce, a zaraz po w domu zapanowala jelitowka . Zaraz przed wyjazdem widzialam sie z polozna i mam brac aspiryne do konca ciazy, ze wzgledu na niski poziom pappa i niby moze to powodowac, ze lozysko slabiej moze pracowac i stad na rozrzedzenie krwi aspriyna. Dodatkowo bede miala USG gdzies tam kolo 30tc. W Polsce widzialam sie tez z lekarzem i generalnie odradzil mi platne badania skoro i tak nic bym nie zrobila nawet jakby wynik byl zly. Zrobil porzadne USG i kosc nosowa elegancka, NT tez byla ok, chociaz to juz bylo o kilka dni za pozno na prenatalne, ale bazowal sie na wynikach z UK tez. On jest taki, ze plci nie okresli jak nie ma pewnosci, a jak bylam to 14+4 wedlug niego za szybko na 100%, natomiast z takim wyrostkiem 3/4 stanie sie chlopcem, ale wargi sromowe tez potrafia byc ogromne wiec w sumie to nie wiadomo. Mama nadzieje, ze nie bedzie czwarty chlopak, chociaz takie mam przeczucie. W sobote jade na dodatkowe USG i wtedy juz powinnam poznac plec. To bedzie 16+6.