reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

Idziemy łeb w łeb i z ciąża i wielkości brzuszkow... :D

Teraz każdy tydzień to przepaść dla Maluszków :)

To chwal się brzuchem!! :)

Spokojnie do chyba nawet 22 tc mogą się pojawić pierwsze ruchy, poz atym może masz łożysko na przedniej ścianie?

Krew co 2 wizytę a mocz przed każdą robię.

Ja tak broda cała....

Nie mam, lekki zarys poniżej lini majtek więc może się coś jeszcze rozwinąć... [emoji14]

Powodzenia na wizytach [emoji3590] ja też właśnie do kardiologa pedze :)
W takim razem wzajemnie ;)

reklama
W takim razem wzajemnie ;)
Dzięki ;) ja już po, żyć będę, nie ma tragedii, zostajemy bez leczenia :)
Jezu wy tu od rana piszecie, a ja się w łóżku przeciągam... [emoji85][emoji2372]
Któraś z was na zwolnieniu już?
Ja na co dzień też jeszcze grzeje kolderke :)
Ja na zwolnieniu od 13 tc, przez bóle brzucha i napadowe zaburzenia rytmu serca :)

A który teraz macie tydzień?
Sorki, ja dopiero wczoraj dołączyłam [emoji85]
Jak bym miała czytać wszystko wstecz, to by mi to tydzień zajęło chyba. [emoji28]
Ja jestem na zwolnieniu od 12 tygodnia z powodu krwawienia i wcześniejszego poronienia.
Dzięki ;) ja już po, żyć będę, nie ma tragedii, zostajemy bez leczenia :) Ja na co dzień też jeszcze grzeje kolderke :)
Ja na zwolnieniu od 13 tc, przez bóle brzucha i napadowe zaburzenia rytmu serca :)

A który teraz macie tydzień?
Sorki, ja dopiero wczoraj dołączyłam [emoji85]
Jak bym miała czytać wszystko wstecz, to by mi to tydzień zajęło chyba. [emoji28]
U mnie 20t1d, termin na koniec kwietnia, ale profesor kazał się nastawiać, że równie dobrze może być majówka [emoji16]
A my podobnie idziemy, jak okazało [emoji16]

Dziewczyny, a tą ciemną linie na brzuszkach macie? Jak tak, to od kiedy mniej więcej? Czytałam, że pojawiają się w II trymestrze [emoji848]

Lekko eidoczne ale to glownie dlatwgo że wloski linia ciemniejsza się zrobiła
Jezu wy tu od rana piszecie, a ja się w łóżku przeciągam... [emoji85][emoji2372]
Któraś z was na zwolnieniu już?
Na L4 od początku.

Ja tez się witam z pracy ale dzisiaj krótko , 12 będę w domu. Ja jeszcze pracuję ale na następnej wizycie mam dostać zwolnienie . Do świąt mam czas na przekazanie obowiązków koleżance.
Dziewczyny dzisiaj wizytujące powodzenia!!
A powiedzcie jakie tętno miały wasze dzieciaczki na ostatnich wizytach. Mój miał 168 i się zastanawiam czy nie za dużo. Niby lekarz nic nie mówił , dopiero w domu zobaczyłam w karcie i mnie to męczy. Wcześniej miał 160.

reklama
Do góry