Mam podobnie - plecy, pachwiny plus zmęczenie i bóle głowy, ale na szczęście żadnych wymiotów. Moja mama mówi że jestem ewenementem w rodzinie.Oj naprawde bys nie chciala to nic przyjemnego martwisz sie tylko czy tak ma byc bo cos zakluje cos rwie cos uciska to dziwne uczucie i ten kto tego nie czuje naprawdę powinien sie cieszyc..ja innych objawow tez nie mialam ani nudnosci ani wymiotow wiec chociaż te wiezadla niech rwa ..musi byc sprawiedliwość
reklama
Sandra mis
Fanka BB :)
Był i robione bez papa w piątek będzie papa plus znowu usg nie znalazł w ogóle.
Nie znalazł w ogóle? A w którym tygodniu miałaś robione prenatalne ? A test pappa dobrze wyszedł?
Anitta013
A Ty ktory tydz??Mam podobnie - plecy, pachwiny plus zmęczenie i bóle głowy, ale na szczęście żadnych wymiotów. Moja mama mówi że jestem ewenementem w rodzinie.
Anitta013
Hih dokładnie wazne zeby z dzidziami bylo wszystko dobrze reszte damy radeNie dogodzi nam-tak złe tak niedobrze
Pszczoła2020
Wyrwałam się z pracy i poleciałam na wyczekaną wizytę. Wpadam w biegu 5min przed moją godziną a tu jeszcze 2 kobitki przedemna w kolejce... no to sobie jeszcze poczekam... trzymajcie kciuki
Yonce
Wyrwałam się z pracy i poleciałam na wyczekaną wizytę. Wpadam w biegu 5min przed moją godziną a tu jeszcze 2 kobitki przedemna w kolejce... no to sobie jeszcze poczekam... trzymajcie kciuki
Trzymamy [emoji1320]
Anitta013
Trzymam kciuki Będzie luxWyrwałam się z pracy i poleciałam na wyczekaną wizytę. Wpadam w biegu 5min przed moją godziną a tu jeszcze 2 kobitki przedemna w kolejce... no to sobie jeszcze poczekam... trzymajcie kciuki
U mnie dziś 14+5A Ty ktory tydz??
Anitta013
SuuperowoU mnie dziś 14+5
reklama
Podziel się: