Piękny wynik, gratulacje oby na wszystkie z nas takie czekałyWczoraj był też już gotowy wynik PAPA i tak: trisomia 21 + NT <1:10000, trisomia 21 bez uzg. NT 1:2032, trisomia 13/18 + NT < 1:10000, ryzyko wieku : 1: 884. Nie dzwoniłam do lekarza, a wizytę mam dopiero 4.12, ale widzę sama ze nie mam czym się martwić. Wiedziałam że wynik będzie dobry i nie stresowałam się tym wogole. To badanie zrobiłam dla swojego spokoju ducha. A jak zrobiłam ten test ciśnienie i nerwy jak ręką odjął mi minęły.
reklama
Lilka455
Fanka BB :)
O nie, jak dzisiaj się czujesz? Ja mam od tygodnia taki zjazd energii kompletnie nic mi się nie chce...Dziewczyny, wróciłam do domu o 17 i straciłam przytomność do 20. Słyszałam że córka robi mężowi jazdę ale nie byłam w stanie podnieść głowy. Nawet w pewnym momencie dziecko skakało po mnie a ja nic, ani ręką ani nogą. Zupełna odcinka
Lilka455
Ja jestem ciekawa jak nasi wspaniali mężowie by sobie poradzili w takiej sytuacjiMimo szczerej chęci nadrobienia was dziewczyny, nie dałam rady. Mam takie bóle głowy, najgorsze ze zarówno rano jak i wieczorem mnie dopada, dzisiaj też wstalam z wielką banią u mnie znów dzieciaki chorują, z miesiąc temu przechodzili rota a od 2 dni młody znowu wymiotuję, kompletny brak apetytu, nie wiem co się dzieje, dzisiaj do lekarza idziemy. Ja w drodze do pracy, nie wiem ile jeszcze pociągne, to wstawania rano wykancza, a samopoczucie zamiast się poprawiać to ehhhhh...... Ale sobie ponarzekalam miłego dnia wszystkim, wizytujacym samych dobrych wiadomości
Lilka455
Ja chyba kupię, taki co można nagrać bicie serca zeby miec na pamiątkęNo a ja się właśnie zastanawiam czy kupić [emoji848] Wiem, że to ma pomóc, ale czasem trudno jest wychwycić i nie wiem czy sobie tym nie pogorszę[emoji12] Polecasz?
AniaSkrzat1
Ja na mojego dzięki Bogu nie mogę narzekać, ale pewnie ciężko by mu było to przetrwaćJa jestem ciekawa jak nasi wspaniali mężowie by sobie poradzili w takiej sytuacji
Lilka455
Cześć dziewczyny dopiero dalam radę wejść, no tak jak pisalam , wyżej mam taki spadek energii w tym tyg , mimo ze same dobre wieści dzidzia zdrowa. Nie wiem czy po prostu emocje opadly i tak się źle czuje , ale czytam ze nie tylko ja wiec może mamy taki okres ... dziwne strasznie
Witaj w klubie przez kilka dni czułam się dobrze a już dzisiaj znów wymioty i straszny ból głowy ale chyba to zmiana pogody.Cześć dziewczyny dopiero dalam radę wejść, no tak jak pisalam , wyżej mam taki spadek energii w tym tyg , mimo ze same dobre wieści dzidzia zdrowa. Nie wiem czy po prostu emocje opadly i tak się źle czuje , ale czytam ze nie tylko ja wiec może mamy taki okres ... dziwne strasznie
Anulka.
Wcale[emoji23][emoji23][emoji23][emoji48] Armagedon [emoji2962]Ja jestem ciekawa jak nasi wspaniali mężowie by sobie poradzili w takiej sytuacji
Kffiatek
No w tym moim są kable żeby się podpiąć do komputera z i płytka instalacyjna ale nie chciało mi sięJa chyba kupię, taki co można nagrać bicie serca zeby miec na pamiątkę
reklama
Ludzkość by tego nie przeżyła [emoji23][emoji23][emoji23]Wcale[emoji23][emoji23][emoji23][emoji48] Armagedon [emoji2962]
Podziel się: