reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majoweczki 2011

Hey dziewczyny..
Ja od srody do dziś leżalałam na patologii.. Z powodu plamien i nie czułam ruchów..
Również cały czas muszę lezec bo strasznie mi sie brzuch napina.. jak skała.. Lekarka powiedziała, abym wytrzymała jeszcze 2 tyg. bo wszystko możliwe.. Na ktg też już lekkie skurcze wychodziły, ale jest jeszcze ok:tak:
No nic czekam na wizyte 27 kwietnia.. zrobic posiew i ktg..
Pozdrawiam

reklama
cześć Laski :)

karolq - to chyba tak jest, że człowiek nigdy nie jest do końca gotowy, zwłaszcza, że nie wie co go czeka. No ale przynajmniej Twój termin już taki bliski i pewność co i kiedy. To chyba mnie najbardziej przeraża, że czekam, ale nie wiem na co.

paulineczka
- a Ty czemu się wyłamujesz? miałyśmy razem rodzić, pamiętasz? żartuję oczywiście! najważniejsze, żeby wszystko było dobrze z maleństwem! trzymaj się ciepło.

pozdrowienia

e_v powiem ci ze ciezarnej nie dogodzisz;P Ja tez chcialam wiedziec ale jak juz wiem wolalabym zyc w nieswiadomosci przeraza mnie mysl ze za tydzien mala bedzie ze mna boje sie ze gotowa nie jestem jeszcze;P

reklama
Do góry