reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majowe mamy 2024

reklama
Cieszę się, że wątek jednak działa. Jutro mam polkowe, a 3 tygodnie temu lekarz powiedzial ze widzi 'bułeczkę', raczej dziewczynka ale nie na 100proc. Jutro sie mamy dowiedzieć.
Ja z zachcianek, odkąd wjechałam w drugi trymestr, to mam ciagle smaka na nabiał. Jak nie mam mleka w lodówce to chce mi się płakać. No i kawy mi się chce, piłam kilka razy latte, ale nie służy mi.
Z dolegliwości mam nieustannie zapalenie zatok- 3 dni smarkam i boli mnie głowa, 3 dni spokoju. W ten weekend mnie coś mocniejszego dopadlo i jest strasznie, ale walcze, zeby nic nie wziac, duzo pije, inhaluje i nagrzewam.
Co do ciążowych typowo spraw, to ja nadal nie czuje ruchów i możliwe, że z czymś je mylę, bo mąż mówi, że jak położy rękę to czuje a jak ucho to słyszy plumkanie, albo wręcz kopniaki. Ja sie natomiast nie potrafię skupić.

Dziewczyny, czy sa jakies rzetelne strony, na których można poczytać o racjonalnym wyposażeniu wyprawki na start? Jestem strasznie zagubiona, bo mam wrażenie, ze powoli powinnam zacząć zbierać, ale nie wiem od czego zaczać, a na szkołę rodzenia dopiero wybieram się od polowy stycznia...

reklama
Do góry