reklama
Akurat dziewczynka cieszymnie
Tez mialam takie przeczucie ze to chlopak, nawet w myslach juz sie pogodzilam z ta mysla... ale jakiez bylo moje zaskczenie jak ukazaly sie wargi na USG, ktore nawet ja zobaczylamO a ja mam 20 grudnia połówkowe i również dziewczynka chociaż każdy myślał, że będzie chłopiec
Mysleslimy nad wymiana materaca do lozka haha ale chyba kupie perfumy i dam pieniadze dodatkowo, bo zbiera moj maz na drona lub nowy sprzet narciarski <3Co kupujecie swoim chłopom pod choinkę? Czy szczoteczka soniczna to dobry pomysł?
Asztart
Fanka BB :)
to była szpara sromowa, czy jakoś tak. Też pomyliłam się, mąż i lekarz mnie poprawiali ale dobrze wiedzieć. Ja też liczyłam na chłopaka, ale i tak się cieszę. Mąż sie śmieje, że mamy amerykański model rodziny, bo u nas parka już będzieAkurat dziewczynka cieszymnie
Tez mialam takie przeczucie ze to chlopak, nawet w myslach juz sie pogodzilam z ta mysla... ale jakiez bylo moje zaskczenie jak ukazaly sie wargi na USG, ktore nawet ja zobaczylam
Asztart
Fanka BB :)
prenatalne są prezentem dla nas obojga to najlepszy prezent wg nas, wiedza , że dziecko prawidłowo się rozwija i przy okazji płećCo kupujecie swoim chłopom pod choinkę? Czy szczoteczka soniczna to dobry pomysł?
ciezko powiedziec, ale ja mieszkam w Holandii i polozna uzywala po prostu stwierdzenia, "klein lipjes" co w wolnym tlumaczeniu znaczy male usteczkato była szpara sromowa, czy jakoś tak. Też pomyliłam się, mąż i lekarz mnie poprawiali ale dobrze wiedzieć. Ja też liczyłam na chłopaka, ale i tak się cieszę. Mąż sie śmieje, że mamy amerykański model rodziny, bo u nas parka już będzie
A z dziewczynki bardzo bardzoo sie ciesze
Brownie1992
Moderator
Ja mam takie dni, że w ogóle nie czuje ruchów, są dni gdzie naprawdę są to delikatne ruchy i łatwo je pomylić z jakimiś niestrawnościami, a są dni gdzie wyraźnie czuje kopniaki. Lekarka uspokoiła, że jest to normalne na tym etapie. Do tego maluszki lubią sobie znaleźć swoje ulubione miejsce. Np u mnie jest to lewa część i czuje jak mi tam wali po bliźnie po laparoHej dziewczyny, mam pytanie. Ruchy czuję bardzo delikatne i rzadko, ale mam wrażenie,że mała okupuje trochę mi żołądek Czy to możliwe w prawie 19.tygodniu? Miałyście tak kiedyś?
reklama
Ja mam takie dni, że w ogóle nie czuje ruchów, są dni gdzie naprawdę są to delikatne ruchy i łatwo je pomylić z jakimiś niestrawnościami, a są dni gdzie wyraźnie czuje kopniaki.
Mam prawie tak samo (17tc+3), choć kopniaki są jeszcze nieśmiałe. Może przez to że to dziewczynka i jeszcze dużo czasu przed nami